Политически психолог: Ходът на Марешки е чист PR, иска да привлече внимание заради предстоящите избори

14.03.2019 / 17:08 1

"Веселин Марешки прави опит за силен пиар ход. По никакъв начин не трябва да забравяме, че всико, което се случва последните дни, и в следващите дни ще се случва в публичното пространство и в политическата среда у нас, е в зависимост от предстоящите избори. Социологията в момента не дава много добри резултати на господин Марешки и експерта му, който отговаря за неговия PR, неговите депутати, както и самия той осъзнават, че нещо трябва да направи. Смята, че по този начин ще привлече внимание. Това е на първо четене. На второ и трето можем да търсим по-дълбоки теми като горивата, контрола върху бензиностанциите, това е проблема, който засяга бизнеса на господин Марешки", заяви Проф. Антоанета Христова, политически психолог.

"За да не се стигне до политическа криза трябва да имаме 122 човека в парламента системно. Това означава, че политическата криза зависи категорично от дисциплината на голямата коалиция. Моята хипотеза, обаче е, че има голяма вероятност той да се върне в Парламента. Той самия каза, че всички партии са готови на разговори и дебат. Тоест той си отваря врата за неговото връщане и затова нека да видим какво ще се случи", каза още тя.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама