Полицаи плакали при огледа на колата ковчег на близначките и приятеля им

29.04.2015 / 18:35 8

„Ауди”-то, което се превърна в ковчег да 19-годишните близначки от Пловдив Яница и Виолета Филчеви и за техният приятел от Стамболийски Ивайло Петров е неузнаваемо след трагедията.

Цялата му задница е смазана. Колата е смалена наполовина. Момичетата са стояли на задната седалка. Те са били намерени размазани, с откъснати части от тялото. Дори и обръгнали на всякакви гледки полицаи се разплакали по време на огледа. 

Шофьорът Атанас Тонев не е имал алкохол в кръвта, но е карал с бясна скорост, над 150 км. в час. Смята се, че той е отнел предимството на жената с другата кола, като не е видял, че тя дава мигач за ляв завой. 

Водачът е в болница, той е единственият оцелял. В Стамболийски останаха безмълвни пред нещастието. От там е загиналият 22-годишен Ивайло Петров. 

„Изпотрепаха се по пътищата, по-страшно е от война. Отиват си така децата ни, заради неразумно шофиране”, потресени мълвят хората. В СОУ „Патриарх Евтимий” Пловдив, където са учили близначките, достъпът за журналисти е забранен. Съучениците и цялото училище са в потрес, директорът и учителите отказват коментар. Момичетата е трябвало да бъдат абитуриентки през май, пише "Блиц".


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
AISBERG13 (преди 6 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
Бог да ги прости, децата! Жалко...много жалко!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik