Полицай кълне грозно във "Фейсбук": Да ви се случи това, което стана в Нови Искър

13.01.2018 / 18:39 11

Столичен полицай взриви мрежата с грозни клетви по адрес на потребителите. Ченгето Светослав Папазов, за което не е ясно в кое районно управление работи, пожелава на всички... "убийство като в Нови Искър", пише Блиц.

Папазов е публикувал поста си във Фейсбук групата I see you, КАТ, в която потребители - шофьори се предупреждават едни други за полицейски постове.

Явно вбесен от това, полицаят им пише: "Пожелавам на всички в групата да се случи това в Нови Искър и благодарение на вашите постове къде се намират ченгетата, никога да не заловят убиеца!"

Само за дни постът на полицая има десетки гневни коментари на потребители, които призовават той да бъде разследван и наказан за уронване престижа на полицията. Ето и част от тях: "Жалба в районното да го види началника му, да не говорим какви проблеми ще му създадат от вътрешна сигурност."

"Е те и без това не заловиха убиеца , кой идот вярва , че оня нещастник Росен е убиеца."

"И тоя ще е някъв дето заслужава да му разбия ехидния нос."

"Боже,тия ченгели се взеха за звезди. Дърт пергиш,чак кълне.Те никога не си вършат работата като хората пък сега някой им виновен..ами то на "кривото дърво и короната му пречи"."

"Те са си такива всичките... Крадат бензин, искат по-високи заплати... Ограбват хората... Заслужават други работи, ама е нецензурно да го кажа..."

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
партизанин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Грубо,някакси и злобно..Вместо това можеше да използва онзи стар и хубав виц за коланите,и да напише-"Жал ви е за някой лев,така ли".
12
1
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 146894 | Одобрение: 57044
Срещаш куче......То те гледа с очите на човек.......Срещаш един такъв......Гледа те с поглед на мръсно ,гадно псе.......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
B.S. (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТОЯ ПА =ЖДРОЛЍО   стоп палка да не барнеш
3
0
вд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
това е държавен служител,не може да говори така,явно не е изкарал колкото очаквал за деня,а и на колко години е че още стои на службичка и обира  водачите ,мръсна мързелива сган,търтеи които на пътя са като царе
7
2
ТЪПАЦИ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АМА ТЕ ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ СА ТАКИВА, МНОГО РЯДКО СА СВЕСТНИ МОМЧЕТА......МНОГО БОКЛУЦИЯ СТАНАХА ПОЛИЦАИ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СА СЪЖАЛЕНИЕ.....
14
1
КАТЯ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Само го погледнете в очите.Нахален,презрителен и бездушен поглед.Сега си го представете,че е пътен полицай и ви спира.Тежко ни и горко.
12
1
у бреее (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Маймуна с униформа.
12
1
колю (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
при постъпване в мвр/ да се подписва документ / хванат ли ме в издънка / 20 годинки в затвора без съд и семейството на улицата / точка / ади да видим после / и 200лв първоначлно и на зароботка /
17
4
“““ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Яж ми кура,тъпо ченге...
13
2
w (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
to това е нищо.аз всеки ден псувам полицията,прокуратура,бойко ,иначе кафето не ми е сладко,това ченге пасти да ядеУхилен
18
1
э (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
АБЕ ЩО МУ СЕ ВРЪЗВАТ НА ТОВА СЕЛСКО ТАРИКАТЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО. БИЛ КЪЛНЯЛ ДА НЕ БИ ДА ВИ СТИГНАТ КЛЕТВИ ОТ СЕЛСКИ "УМНИК"? КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МУ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТОЗИ ЩЕ СЕ ИМА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ. НА ПО "УМНИ" ОТ МЕН ВНИМАНИЕ НЕ ОБРЪЩАМ
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама