Полицията: Карайте по моста с повишено внимание, заради възможно заледяване.

13.12.2014 / 10:58 5

Движението по "Аспарухов мост" е вече нормално, съобщават от пресцентъра на полицията във Варна. Няма участъци със затруднено преминава. Органите на реда предупреждават, че ниманието трябва да е повишено, заради възможно заледяване.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
iTechnology (преди 8 години)
Рейтинг: 3603 | Одобрение: 1053
Малко сол да нахвърлят...
5
2
bosh (преди 8 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Преди няколко дена един идиот с паркетник Q някакво си, на кръговото на Девна под бул. Христо Ботев, в посока ЖП гара изхвърли от пътя една Корса, защото реши да профучи направо, игнорирайки това, че трябва да се движи по дъга. Аз карах след Корсата и когато ме засече на дъгата (пак минавайки направо) под моста го видях, че си говореше по телефона. Тоя идиот май дори не забеляза какво е направил на кръговото.
10
1
Владимир (преди 8 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8
ГРАЖДАНИН: МИ чистете, като е възможно заледяване! Живеем в 21ви век, ако не можем един мост да опазим да не става хлъзгав през зимата, по-добре да се върнем към живот в пещери и да забравим дори за каруците! Естествено, че и на хората се пада отговорност, да карат със съобразена скорост, но не може фирмите отговорни за почистването през зимата да се оправдават само с некадърни шофери и пишлемета.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама