Полицията работи по две версии за убийството на Алексей Петров

21.09.2023 / 14:40 2

снимка Булфото

Полицията работи по две версии за убийството на Алексей Петров, съобщи в интервю пред БНР главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

„По направлението, свързано с личния живот на Алексей Петров, както и по отношение на бизнес контактите и взаимоотношенията с бизнес средите, тоест свързани с търговската му дейност, която той е осъществявал.

В тях са акумулирани и другите подверсии“.

Полицаят, застрелял 18-годишния младеж след преследване в София, е носел и лично, и служебно оръжие, обясни главен комисар Живко Коцев:

Той допълни, че заради скъсан кобур се е наложило служителят да използва лично оръжие, но все още този въпрос се уточнява:

„В случая сме установили, че е ползвал както служебното си оръжие, така и лично оръжие. По стечение на обстоятелствата при преследването се е скъсал кобурът, където е било поставено оръжието и поради тази причина се е наложило да използва личното оръжие. В тази връзка директорът на Столичната дирекция е разпоредил допълнителна проверка да се изследват именно тези административни обстоятелства кое е наложило в случая да се носи личното оръжие“.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Off Road (преди 9 месеца)
Рейтинг: 26298 | Одобрение: 6553
Сигурно на края ще излезе любовен триъгълник... Глупости, нищо няма да излезе, не ставай смешен.
2
3
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 155693 | Одобрение: 24533
демек разследвадват абсолютно всичко само не и въската с просто киро. да не забравяме че учителя по карате на простото киро си призна в национален ефир за връските си с престъпните среди в периода на мутрнските години. демек не може всеки случаен човек да се запише на карате при извесна мутра.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама