Ползите от фулфилмънта

01.12.2021 / 13:20 0

Напоследък все повече онлайн магазини се обръщат към фулфилмънт центровете, на които делегират голяма част от своите ангажименти по изпълнение на поръчките от клиенти (разгледайте в BigArena.net).

Това е доста добра стратегия, тъй като тези специализирани центрове представляват една добре смазана машина, която предлага цялата необходима за реализиране на поръчката инфраструктура.

Те са доста по-способни във възможността си да предоставят опции за доставка в рамките на същия ден или поне да гарантират точни дати за доставка - нещо, което би било извън възможностите ви, ако се помъчите да се справите сами.

Всичко това работи доста успешно във ваша полза, тъй като е насочено към подобряване на изживяването на клиентите ви, а от там и към стимулирането на вашия бизнес.

Ще намалите своите разходи във всеки един аспект

Не е евтино или пък лесно да се справите с всички разходи, които съпътстват поддържането на собствен онлайн магазин.

Като се започне от наема на място, на което да съхранявате продукцията си, мине се през необходимостта да поддържате контрол на качеството, през нуждата да наемате служители и да купувате опаковъчни консумативи, та се стигне чак до нуждата да извършвате собственоръчно доставка чрез избран куриер, работата е просто колосална.

Всичко това изисква изключително много време, усилия и средства, които не всеки човек може да осигури. Чрез делегирането на изпълнението на надеждна фулфилмънт компания, вие можете да елиминирате тези разходи и да започнете да споделяте пространство и ресурсите със стотици или дори хиляди други продавачи.

Тъй като по този начин се възползвате от икономиите от мащаба, вие получавате възможно най-добрите цени и условия! Освен това, при ползването на услугите на някой от фулфилмънт центровете, обикновено плащате една фиксирана такса и то само за услугите, които сте използвали, като например когато поръчката е избрана, опакована и изпратена.

Възползвайте се от техните технологии

Модерните технологии предлагат много предимства за търговците на дребно в условията на електронна търговия. Може би най-важното за вас и за вашите клиенти е възможността да извършвате наблюдение и проследяване на пратките от склада до вратата на купувача. Това предлага сигурност както на търговеца, така и на клиента, което е много добра реклама за вашия магазин. Научете повече за БигАрена тук.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама