Помолиха рускините да не спят с чужденци

14.06.2018 / 08:42 13

Председателят на комитета по въпросите на семейството, жените и децата към руската Държавна дума Тамара Плетньова призова сънародничките си да се държат прилично по време на световното първенство по футбол и да нямат безразборни сексуални връзки с чужденци, пише sportal.bg.

В Русия имат печален опит от олимпийските игри в Москва през 1980 година, когато настъпва истински бум на броя на самотните майки с деца от чужденци, голяма част от които с екзотичен произход.

"Тези дечица след това страдат, страдат и досега още от времената на съметската власт. Ние трябва да раждаме деца от своята раса, а не от други раси. Не съм някакъв националист, но опитът не е положителен", коментира депутатката в ефира на радио "Говори Москва".

Тя доразви тезата си, като посочи, че желанието й е в Русия хората да се женят и създават деца по любов, а не от користни подбуди или моментни увлечения.

"Искам гражданите на Русия да създават стабилни семейства, да живеят дружно, да създават деца и да ги възпитават, а не да живеят със самотни майки или да бъдат пращани в чужбина при непълноценни семейства", добави Плетньова.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
писал съм (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Писал съм и ще пиша, защото сегашното управление е престъпно.И ГЕРБ са неадекватни мутро-милиционери. Ама проблема е, че са синове, внуци и внучки на комунистически функционери и главно на ченгета-доносници.Ама ти понеже си червен трол никога няма да го признаеш, както няма да признаеш, че това именно е трагедията на нашия преход-че се осъществява не от демократи, а от червени нереализирани комсомолски секретари.Затоива плюеш по Европа.А голяма част от същите тези в упралението и около тях (коалиционни партньори и т.н. са петоколонници и патерици на властта са руски мекерета-псведопатриоти,атакисти, Магарешки и т.н.).На теб не ти пука, че те вредят на България, а че не си ти във властта, за да папкаш ти и да пълниш гушката.Това е разликата между мен и теб.
2
4
ТИ ДА ВИДИШ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
МНОГО МЕ КЕФЯТ ТАКИВА СМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ ..КРЕТЕНЧО ,АЗ СИ ПАДАМ ПО БЪЛГАРСКАТА ТРОЙНО ПРЕПЕЧЕНА РАКИЯ ,В ПРЯК И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ..ПИЯ ЛИТЪР И ПАДАМ..ДО ТУК С НЕСЕРИОЗНОТО..А ПОНЕЖЕ СЪМ ОГРАНИЧЕН ТРОЛ И ТО ЧЕРВЕН ,ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ НЕЩО..ТИ ПОНЕЖЕ МИЛЕЕШ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩО НЕ НАПИСА НЕЩО ПРОТИВ СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДЪРЖАВАТА..АМИ ТО НИ ВОДИ КЪМ ПРОПАСТ..ЧАКАЛНЯТА Е ОГРОМНА ПРОПАСТ ..КРАВАРИТЕ СЪЩО..Е РОДОЛЮБЕЦО ,ОЧАКВАМ ДА НАПИШЕШ НЕЩО И ПРОТИВ ГРОБ..ЕДИН КРЕТЕ МИ ОБЯСНЯВАШЕ ,ЧЕ ПОЛУЧАВАМЕ ОТ СТАЖАНТИТЕ В КРАВАРИЯ МИЛИАРДИ ЗА РАБОТАТА ИМ..ВЯРВАМ МУ..ОТ ЖАБЧО СОРОС ,НО ТОВА Е ДРУГА БОЗА...Изплезване:devil::alien:
3
1
тц, не пУзна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Понеже си ограничен червен трол, няма как да предположиш, че има хора, които милеят за България, а не за друга страна. Няма как да се кефя на Америка, нито на любимата ти Русия.Нито пък да се унижавам и да троля като теб за някой цент. Да, ти си този, който троли за оръфани центове, щото рублата пак съвсем я закъса нали така?Колко стотинки е днес рублата...две??? Стабилна валута на стабилна страна със стабилен лидер.Събирай за бояршник. :sideways::sideways::sideways:
1
2
ТИ ДА ВИДИШ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
БОКО,АХА, СИ Е МОЙ И НА КМЕТА ЧОВЕК..НО СЕ ВЖИВЯВА В РОЛЯТА НА ГЪЛЪБЧЕ И ПОДФЪРКА НАТАМ-НАСАМ...КАТО СЕ УМОРИ ,ЩЕ МИ КАЦНЕ НА ...А ЗА ПАРИТЕ..АЗ РАЗПОЛАГАМ С БОКОВИТЕ МИЛИАРДИ ,ОТ ПУТИН ЛИ ДА ЧАКАМ..СПОНСОРА МИ Е БОКО И НЕГО СИ ГО ОБГРИЖВАМ..А ТИ АХА ..ЧАКАШ НА ЖАБЧОВИТЕ СОРОС ЦЕНТОВЕ И СЕ КЕФИШ КОГАТО ТИ ДАДЪТ ПО НЯКОЙ В ЗАМЯНА НА МУШКАНЕТО В ГЪЗА ТИ НА ЧЕРЕН ШПЕК..ВРЕМЕ ТИ Е ДА СИ СМЕНИШ СПОНСОРА С ПО НАДЕЖДЕН..ДРЪНКАТ ТИ В ДЖОБЧЕТО ЦЕНТОВЕ,ЗНАЧИ СИ ПОРАБОТИЛ.....   Гняв:'(:alien:
2
1
аха (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ми той Боко си е ваш човек, какво се правиш на ощипана мома? Комунист в червата. Признайте си, че с герберунгелите сте си лика-прилика. А Путин е вашия вожд (нищо, че цоцате парите на "лошите европейци";) ...кво вика Вова-деньги нет?
1
3
ТИ ДА ВИДИШ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЩО ,ДА НЕ ДА ЛЪЖА..НЕ ЛИЗА ЛИ ДЪРВОТО-ЛИЗА,ВЛЯЗОХА ЛИ ТИ ЦЕПЛЕНКИ В ЕЗИКА-ВЛЕЗОХА ..ПОСЛЕ ИЗВАДИХА ТИ ТРЕСКИТЕ ОТ ЕЗИКА -ИЗВАДИХА И ПОСЛЕ ТЕ БИНТОВАХА..А ЖИВОТА МИ Е ТЪЖЕН ,НЕ МОГА ДА ВИДЯ ОЧИТЕ НА ЛЮБИМИЯ МИ БОКО ДАЖЕ ЗА СЕКУНДА,ХОДИ НАСАМ-НАТАМ И ДРУГИ ГО ПРИГЛЕЖДАТ..А НИТО АЗ ,НИТО КМЕТА ..И ДВАМАТА ОСТАНАХМЕ НА СУХО ..ПОНЕ ТИ СИ МИ ПОДРЪКА..ДОВЕЧЕРА ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ..  ЧАО ДО СКИФ....:devil:Изплезване:'(
6
2
Ко? Не! (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Рускините да стоят мирни, а руснаците да стоят трезви до края на първенството нали? Няма начин.
3
3
защо? (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Недейте така, "ти да видиш" ("тоя";) е достатъчно ощетен интелектуално. Недейте да му се заканвате...и без това е за съжаление. Кажи му рубладжия и не го обиждай повече.С речник от десетина думи и интелект на комсомолски секретар-натегач от соца (с татко милиционер).
5
3
Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТИ ДА ВИДИШ, внимавай какво пишеш! Да не ти се стъжни животът.
3
4
ТИ ДА ВИДИШ (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ЖАЛКО ЗА ТЕБ ЯКОНАШИБАНИЯ ..ТИ СИ ПЕДАЛ ,НО МОЖЕШ ПРИ ДОБРО ЖЕЛАНИЕ ДА ПОЛИЖЕШ...ЕЗИКА ТИ В РЕД ЛИ Е ? ЩОТО МЪРСОЛА ИЗЛИЗА ЕДНА ДЪСКА И СЕГА ЕЗИКА МУ Е БИНТОВАН..НО ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО ЩЕ СЕ ВЛКЮЧИ...:devil:ИзплезванеИзплезване
6
2
Якошиба (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НЯМА НАЧИН -ЩЕ СИ НАКЪСАТ КАТЕРИЦИТЕ
3
2
AZ DA TI KAZA (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 kurvite iskat ekzoticen.
5
4
мисия невъзможна (преди 7 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
сърби ги, а и уха как да избягаме зад желязната завеса
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама