Пореден инцидент с охранител, този път в Мездра!

12.07.2018 / 13:48 0

ежка трудова злополука е станала преди минути в Мездра, твърди bulnews.bg. Училищен охранител е паднал от стълба в ОУ „Христо Ботев“ в железничарския град.Инцидентът е станал преди минути в двора на школото. 40-годишният работник е закаран незабавно в спешния център в Мездра. След преглед медиците наредили той да бъде транспортиран във Враца. По първоначална информация охранителят е със счупена ръка, като има съмнение и за фрактура на таза.  
„Трябваше да закрепи една щора и предполагам, че не си е преценил силата, изсилил се е и паднал. Височината е около метър и половина. Вероятно при падането се е подпрял на ръката си и я е счупил. Дойдоха полиция и линейка, откараха го в спешното. Сега ще уведомим и инспекцията по труда, каквато е процедурата“, каза директорът на училището Иван Иванчев.


Мъжът работи в школото от 20 години. Неговите близки са категорични, че ще съдят директора за злополуката. По думите им, той го карал да работи неща, които не влизат в неговите задължения. По време на инцидента пострадалият е помагал в ремонтни дейности, което не отговаря на длъжностната му характеристика на охранител.

Това е пореден инцидент с охранител. Преди няколко дни млад пазач издъхна на строеж в бившия Партиен дом. Около гибелта му има няколко мистерии, които в момента се разследват от компетентните органи. Вчера пък издъхна охранител от Благоевград.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама