Поредна демонстрация на властимащите срещу народа беше преустановена от Костадин Костадинов

09.10.2019 / 12:20 9

Проблеми между граждани и Община Варна бяха причината за намесата на кандидата за кмет Костадин Костадинов. Оказа се, че таксиметровите шофьори са възпрепятствани да си изкарват прехраната и да изпълняват задълженията си от Общинска полиция. Нейни служители посещават така наречената стоянка на такситата пред Катедралния храм "Св. Успение Богородично" и глобяват честно полагащите труд хора.

След проведения от лидера на партия Възраждане разговор с таксиметровите шофьори, за изясняване на въпроса, беше направен опит от негова страна за повеждане на диалог с управляващите. Въпреки това полиция отново пристигна на мястото с разпореждане да притиска и притеснява таксиметровите служители. Това беше поредна демонстрация на властимащите срещу народа и показна акция как, който притежава властта определя правилата.

Костадин Костадинов не се поколеба и проведе разговор с полицаите, в който като юрист познаващ законите им подсказа просто решение на казуса. Чрез него лесно ще бъдат различавани обикновените нарушители от трудещите се хора. Така глобявани няма да бъдат всички, а само тези, които са паркирали неправилно и за които реално има основание.

От своя страна полицаите обясниха, че те не могат да се интересуват от закони, пътни знаци и наредби. Правят това, което им е наредено, за да не ги глобят техните началници.

Този случай е поредната демонстрация на абсурд в Община Варна. Честно изкарващите прехраната си хора са глобявани от други трудещи се за същото, които са притиснати от началниците си. Налагани несправедливи глоби от полицаи, притесняващи се да не бъдат глобени самите те. Тези полицаи, които би трябвало да познават законите, да се интересуват от тях и да се грижат за честното им прилагане.

Всеизвестно е, че във Варна производство няма, няма и икономически подем. Градът е динамичен през лятото и рязко замира през зимата. Няма много варианти за работа и прехрана. Голяма част от хората са притиснати от недоимъка и им е много трудно да повярват в утрешния ден и възможностите да се променят нещата. Тези от тях, които са намерили вариант за прехрана лесно могат да бъдат притискани и шантажирани от властимащите чрез глоби и заплахи за наказания.

Именно тези хора и тяхната вяра са каузата на Костадин Костадинов. Той е възмутен от непознаването на законите от страна на общинските служители, от неправилното прилагане и безхаберното управление на Общината, от уязвимата позиция, в която управляващите поставят народа. Това прави кандидата за кмет денонощно ангажиран с проблемите на хората. Преди всичко човек, който неуморно се отзовава, обръща внимание на всеки в нужда и не просто обещава, а съдейства за разрешаването на проблеми.

Като историк Костадин Костадинов добре познава славното минало на България, като човек вярва, че страната ни може да има и славно бъдеще, ако народът избере да го управляват ангажирани със самият него личности, а не мародери като настоящите управляващи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*платена публикация

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Ман40 (преди 4 месеца)
Рейтинг: 3867 | Одобрение: 1237
Прогонването на Варненци започна още преди демокрацията с нашествие от към с.Светлен и тамошния край... 
RB
16
7
гарфилд (преди 4 месеца)
Рейтинг: 34257 | Одобрение: 13712
Не,че ме е спечелил,но е прав за лапачите от общинска полиция.Като ми лепнаха честитка на стъклото пред Делфинариума,се позоваха на член за неправилно спиране в градинки,паркове ли беше,нещо такова.А до мен имаше кола с регистрация от Чехия,но за нея нямаше честитка.Нямаше как,платих си глобата след време.Сега се оправдават,че не им е работа да знаят,закони и правилници.Оръфляци.Кога и защо да им вярвам?
34
24
Варна (преди 4 месеца)
Рейтинг: 69920 | Одобрение: 35550
за общинска полиция е прав напълно. това е органа, с който кметчето репресира обикновените варненци. икономиката на града е скапана. хвали ми се тука с някъв смотан кол център, все едно сме в Индия. Портних е зависим кмет и няма право да участва изобщо на изборите, на първо място, защото е зависим и на второ, защото не е варненец. Другите причини, за да станат ясни трябва да се намеси прокуратурата. Варна е източена напълно и е нагрухана с кредити от стотици милиони от Портних и компания. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
15
15
Ман40 (преди 4 месеца)
Рейтинг: 3867 | Одобрение: 1237
Последно юрист ли е, или историк, че не се разбра?
RB
32
16
kaka (преди 4 месеца)
Рейтинг: 7824 | Одобрение: 2059
Той не е нов , а стар популист и сравнението с Болен не е достатъчно този е по-Болен .На хорихонта се борят вече само психо и болни нарко маймуни,но е нормално като народа е заспал и се е скрил в черупката си или 1000лева заплатка. А относно бакшишите всички знаем колко са гнусни и нагли  и как за тях няма правила и закони. Ние също работим но не нарушаваме закона и правилата в тази старна като си изкарваме хляба. 
24
29
Коши (преди 4 месеца)
Рейтинг: 201 | Одобрение: 46
Стига сте ни го тикали тоя агресор, който е на силни наркотици. Волен 2! Аман вече!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама