Porsche и Boeing ще разработват летяща кола

13.10.2019 / 02:00 0

fakti.bg

Porsche и американският авиационен гигант Boeing обединяват сили за създаването на летящ автомобил. Технически подробности за проекта все още не са известни, но от немския автопроизводител вече публикуваха две компютърни изображения на бъдещата аерокола.

Вътрешни проучвания на Porsche показват, че пазарът на малка градска авиация ще се разрасне чувствително след 2025 г. Тогава мегаполисите ще бъдат претъпкани с наземни превозни средства, а въздушните совалки ще станат по-евтини и мобилни. Целта на Porsche и Boeing е точно тогава да пуснат в продажба компактен летателен апарат от премиум клас за лични нужди.

Porsche и Boeing ще разработват летяща кола

 

Ръководителят на отдела за маркетинг и продажби на Porsche AG Детлев фон Платен подчертава, че компанията се стреми да "разшири възможностите си на производител на спортни автомобили". В дългосрочна перспектива това означавало преход към "третото измерение на пътешествията".

В първия етап от проекта Porsche ще си сътрудничи с дъщерната компания на Boeing Aurora Flight Sciences. През януари тя е провела първите успешни летателни изпитания на автономен пътнически дрон с вертикално излитане и кацане."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама