Посетете новия магазин на българския производител на БИОзеленчуците с чиста БИОграфия "Гимел" в центъра на Варна

01.07.2015 / 16:32 5

Здравословното хранене е едно от най-важните неща в напрегнатото ни ежедневие. Ако ви е грижа за собственото ви здраве, ако не ви е все едно какво слагате на трапезата у дома и какво включвате в ежедневното меню на децата си, все повече трябва да се обръщате към БИО продуктите. Те са естествен източник на витамини и минерали в чист вид, без химични вещества. Фирма "Гимел" е български производител на БИОзеленчуци и БИОплодове. Историята на компанията започва преди 20 години и днес е с утвърдени позиции на българския и европейски пазар.

Гимел” е безспорен лидер в производството на БИОкраставици и БИОдомати и основен доставчик в Европа. Фермите на "Гимел" притежават най-престижните сертификати за качество и отговарят на изискванията на най-високите европейски стандарти. БИОпродуктите с марката Gimel Organic се предлагат в големите вериги магазини в страната, както и в представителните магазини на компанията във Варна и София.

БИОдомати, БИОкраставици, БИОчери, БИОпипер с истински вкус на чист биологичен продукт без химични торове, пестициди и ГМО – това е само част от асортимента в магазина на "Гимел", който носи името "Здравословна зона“. Неговият  адрес е изключително достъпен за варненци - намира се в центъра на града, на бул. "Княз Борис І" №62, точно срещу Търговската гимназия.

Там можете да намерите пълната гама от БИОзеленчуците с чиста БИОграфия, родени в българските биоферми "Гимел". С автентичния си вкус, биопродуктите се отглеждат в пълна хармония с природата, без да се нарушават биологичните цикли, без химични препарати и торове. Изключително подходящи са за захранване на бебета. В сряда 24 юни в Здравословна Зона Варна Гимелците ще проведат беседа с майки на тема „Защо БИОпродуктите са най-добрата храна за децата ни”. Повече за срещата можете да видите тук: www.facebook.com/gimelorganic.

В магазина на Гимел Органик ще намерите още БИОбанани, БИОкиви, БИОавокадо и други БИОекзотики от елитни европейски БИОпроизводители.

В "Здравословна зона" можете да се "презаредите" със смутита и фрешове. Там ще опитате и обновеното меню с напитки от БИОплодове и БИОзеленчуци!

С настъпването на лятото "Гимел" предлага повече вкусни комбинации, подходящи за малки и големи! Те зареждат организма с много енергия, витамини и създават добро настроение. Зелените им смутита подобряват тонуса и помагат на тялото да изхвърли натрупаните в него токсични вещества.

За спортуващите са подготвени специални БИОкоктейли - пълни с питателни съставки и супер храни, които не само дават енергия и мускулна сила, но и осигуряват чувство на ситост. Такъв е Go nuts - комбинация от плодове, ядки, йогурт и спирулина, но също ефективен е и протеиновият шейк, предлаган на бара в Здравословна зона.

За бъдещите майки са предвидени БИОсмутитата с кокосово мляко или йогурт, които осигуряват от най-необходимите по време на бременност хранителни вещества.

Не са пропуснати и дечицата - шейк Roshkov е здравословната и вкусна 
алтернатива на класическия бананов шейк, подсладен с брашно от рошков, 
както и други предложения за най-малките.

В магазина на българския производител в център на Варна можете да се възползвате от предложението на деня – различно БИОсмути или БИОфреш с голяма отстъпка всеки ден. 

Най-новото в Здравословна Зона Варна е БИОсладолед, който задължително трябва да опитате. Той се приготвя изцяло от био сертифицирани суровини. Можете да добавите към чашката разхладителна БИОнаслада и топинг по вашия вкус.

Топ продуктите този сезон в магазина на Гимел Органик са 7-те вида БИОдомати от техните ферми - червени, черни, розови, къдрави БИОдомати, червено, жълто и черно БИОчери.  Там ще намерите още богато разнообразие от други био и здравословни продукти, разпределени в зони, включително и детски кът.

За 20 години „Гимел” не спира да се развива и да предлага на потребителите си все нови идеи, решения и продукти. Ето и някои от последните им проекти:
-  Създаване на сертифициран  цех за нарязани БИОсалати, измити и готови за консумация. От няколко месеца вече се предлагат в супермаркетите в страната под линията Gimel Organic Royal (вижте тук)

- Разширяване мрежата на представителните магазини „Здравословна Зона” чрез предлагането им на франчайз. Първите такива магазини ще бъдат отворени в Крайова, Румъния и в София.

Следете сайта www.gimel.bg и страницата на Gimel Organic във Фейсбук (https://www.facebook.com/gimelorganic), за да научавате най-новото от Здравословна зона, дегустации, промоции, игри и др.

* рекламаПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама