Посланикът на Великобритания в България с лекция в ИУ-Варна днес

27.02.2020 / 10:18 1

Снимка: Булфото

Лекция на тема "Мястото на Великобритания и България в НАТО“ ще бъде изнесена пред студенти от Икономически университет – Варна на 27.02.2020 г. в 128 аудитория.Лекторите ще са: Н.Пр. Ема Хопкинс – посланик на Великобритания в България, кап. I ранг Тим Фърнс – аташе по отбраната в посолството на Великобритания в България, Екатерина Димитрова – ген. секретар на Младежкото евро-атлантическо дружество и  мениджър в Атлантически клуб в България, пише Varna24.bg.

Събитието е част от кампанията на посолството на Великобритания у нас за отбелязване на 140-годишнината от началото на дипломатическите отношения между двете държави.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Еделвайс (преди 1 месец)
Рейтинг: 1931 | Одобрение: 326
С други думи, с какво България ще бъде изнудена в НАТО. И както се сещате, ще трябва да се жертваме за техните интереси. 
Не на негрите в БГ спорта и България! Вкарването на негри в България е опасност за съществуването на България като държава! Генетично са с по-малък и по-неразвит мозък.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама