Поставиха 20 мобилни чешми за дезинфекция във Варна

26.03.2020 / 16:09 2

снимки: Live.Varna.bg

20 мобилни чешми за миене и дезинфекция на ръцете се поставят на обществени места във Варна. Днес бяха сложени по две на Кооперативния пазар и на  пазар "Чаталджа", по една на Синия пазар и на пазара в район "Владислав Варненчик", с 4 мобилни чешми е оборудвана жп гарата, където медицински екипи проверяват пътниците, които пристигат в града.

Предстои да бъдат сложени още 5 чешми в района около Катедралата, на таксиметровата стоянка, край цветята, край Козирката и Градска болница.  На 6 контролно-пропускателни пункта във Варна освен мобилни чешми има има осигурени и химически тоалетни, на останалите 5 пункта ще бъдат доставени утре. Продължават обработките с препарати в града, днес е извършена поредна дезинфекция на асансьори и пасарелки на бул. Васил Левски".

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
kaka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9546 | Одобрение: 2096
Браво и от мен адмирации! А сега следете защото това е радост за вандалите и като ги хванете яко глоби и принудителен труд ,а не само за разхождащите се в морската градина.
1
3
Радослав (преди 1 седмица)
Рейтинг: 3901 | Одобрение: 1251
Супер . Дано гамените не ги изпотрошат!
Губим България ,хораааа....
0
2
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 27515 | Одобрение: 4440
Е това вече е адекватно действие,дори не предполагах че така изглеждат. Радвам се че това дето драскам за ЖПзаразата най-накрая се чу. Благодаря си..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама