Поставиха щанд с безплатни връхни дрехи за бедните в центъра на Варна

12.01.2018 / 14:35 5

Снимка: Булфото

Малък щанд с връхни дрехи, които всеки нуждаещ се може да вземе, се появи около Кукления театър във Варна. Той е поставен в близост до магазин за здравословни храни, като авторите на идеята споделят, че добрата инициатива била изцяло насочена в помощ на бедни хора, които могат да отидат и вземат връхна дреха за студените зимни дни. За всички желаещи да дарят палта или якета, инициаторите са създали страница във Фейсбук, където добри хора могат да се свържат с тях и уговорят доставката на дрехи, които вече не са им нужни, съобщава Булфото.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
BG е жалка пародия на държава.
3
6
баста (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
От БЛИЦ са ме хакнали и не ми дават да коментирам!!Това е ограничаване на правата ми и аз ще се отнеса към съда!!Как ще ми ограничават правата?Да не е комунизъм?Ааааааааааааааа,забравих,президента е комунист и аз го мразя и го псувам,барабар с Деса-простакеса!!!!Дано да умрат!!
4
0
Рошлата (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
до колегата Ко? Да!  Срам - казваш. Не е срам, позор е. Позор е народът ти да живее като на война и да оцелява както може. Позор е  да можеш да направиш за  държава и Родина ползотворни неща, а да правиш само политика.
2
2
Ко ? Да ! (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
РОШАВАТА..А НЕ Е ЛИ НЕУДОБНО НА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ПРЕМИЕР ,ДА ГЛЕДА КАК ПРОФЕСОРИ ,КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ И ДРУГИ УЧЕНИ ЛЮДЕ ,РАЗГРЪЩАТ ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА И СЕ ОБРЪЩАТ ,ДА НЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖИ ПОЗНАТ ИЛИ УЧЕНИК(СТУДЕНТ)..СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ...А ЧОВЕЩИНАТА Е КОГАТО ВИДИШ ПАДНАЛ ЧОВЕК НА УЛИЦАТА ОТ ГЛАД ..ДА ГО НАХРАНИШ..А ДА МИ СЕ ПОДХВЪРЛЯТ ДРЕХИ ..МАЛКО Е ОБИДНО..
6
0
Рошлата (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Браво! Хубаво е, че хора с човещина все още има. Лошото е, че те вършат работата на църквата и държавата. А  петел-ци, да бяха написала адреса страницата във Фейсбук.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама