Постоянен арест за бившия шеф на ДАБЧ

08.11.2018 / 18:19 2

Апелативният специализиран съд остави в ареста вече бившия председател на Държавната агенция за българи в чужбина Петър Харалампиев, пише novini.bg. 


В ареста остава и главният секретар на агенцията Красимир Томов. В началото на заседанието днес адвокатът на третия задържан Марко Стойов обяви, че оттегля жалбата срещу определението на спецсъда и така апелативните магистрати гледаха мерките само на Харалампиев и на Томов.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
 Абе, Петьо! Абе, нещастнико! Че си много глупав и много прост, неграмотен и пълен олигофрен, е ясно! Само че, дори такъв прима като теб би трябвало да се сети, че е бил употребен! Употребиха те, Петьо, употребиха те по най-грозния и  ченгесарски начин, така както умеят да го правят само доносници на ДС, като агент Иван, пардон - Каракачанов,  демек началника ти. И каква стана тя - дебелия "патриотин", който стана дори вонен министър, е чист като сълза, а ти, дето блъска толкова години да му пълниш джоба с милиони, ще отидеш в затвора! Ами, осъзнай се поне малко бе, Петьо! Дори и човек с гладък като  стъклена топка мозък може да разбере, че онези изроди и престъпници ще излязат чисти като момина сълза, а изпълнителите, тоест - лакеите като теб, които обаче са рискували, ще търкат наровете в затвора. Ами, отвори си устата бе, Петьо! Отвори си устата и кажи истината! Да, прав  си ад се страхуваш, то си е за страх. Като си помислиш, доста лакеи и изпълнители на поръчки като теб гушнаха босилека, ама ти, все пак опитай!
7
0
ХОРАТА (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ГЕРБЕРАСТ-значи МРЪСНИК.ПО ТОЧНО ФАШИСТ.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама