Потърсете талончетата за безплатни изследвания на кръвна захар и холестерол в новата лаборатория „ЛИНА” в ж.к. „Владислав Варненчик”

19.06.2018 / 11:57 0

Талончетата са валидни от 18-ти юни до 25-ти август и могат да бъдат взети на място от лабораторията, която се намира срещу ДКЦ 3

Като жест към жителите и работещите в най-големия жилищен квартал на град Варна, медицинска лаборатория „ЛИНА” пусна талончета за безплатно изследване на кръвна захар и общ холестерол. Те могат да бъдат взети на място, от манипулационната в ж.к. „Владислав Варненчик, която се намира под бл. 20 (срещу ДКЦ 3). Пациентът може да извърши изследванията веднага или в друг, удобен за него ден.

Важно е да отбележим, че талончетата са валидни в периода 18-ти юни – 25-ти август 2018 г. и се разпространяват до изчерпване на количествата, затова първите пациенти ще са с предимство. Всеки пациент може да вземе едно талонче. Препоръчително е изследванията да се извършват сутрин, на гладно. Резултатите излизат за няколко часа и могат да бъдат получени в лабораторията или проверени бързо и удобно онлайн в сайта www.lina-bg.com.

„С безплатните изследвания искаме да насърчим нашите пациенти да отделят малко от времето си за най-ценното – здравето. Стандартни изследвания като кръвна захар и холестерол често са пренебрегвани, а могат да са важен ориентир за случващото се в тялото на човек”, заявяват от „ЛИНА”.

Лабораторията е първата в страната, която въведе месечни кампании с основни профилактични изследвания. Информация за тях може да бъде намерена в уеб сайта и фейсбук страницата на „ЛИНА”.

Медицинска лаборатория „ЛИНА” е една от най-големите в страната. В нея работят лекари от специалностите: клинична лаборатория, микробиология, вирусология, паразитология, патология, биология, цитохистология, имунология и хематология. Големият и опитен екип на „ЛИНА”, както и модерната апаратура, я превръщат в една от най-надеждните лаборатории в страната.

 

 

* публикация

 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама