Потоп във „Фермата“!

13.09.2017 / 21:10 0

Чудовищна буря почти спря снимките на „Фермата“ и уплаши участниците още в първите нощи. Дори волейболният шампион Владо Николов се стресна от капризите на времето, съобщава Блиц.

„Смело мога да кажа, че не съм имал такава нощ, разказа за преживяното той. „Все едно гледаш „Воден свят“ с Кевин Костнър“, описа ситуацията в типичния си стил Тома Айляка. Най-уплашена обаче се оказа македонката Диана, която била сигурна, че юртата ще падне. Стихията се разразила за отрицателно време малко след като фермерите си легнали. А в продължение на часове над мястото се изсипвали десетки литри вода. Най-страшни обаче се оказали гръмотевиците, заради които от продукцията спрели цялото захранване в района. Самите участници бяха на ръба на паниката, тъй като спят почти под открито небе. Тази година предаването ги посрещна с две скелета на юрти вместо с къща с покрив и първият сблъсък с природата се оказа сериозен. Въпреки че бяха успели да покрият едната юрта, фермерите не успяха да останат сухи. Покривът им прокапа и се наложи да правят импровизиран окачен таван от найлон и въжета, с които го опънаха. За да се случи това обаче фермерите се качиха един върху друг като по стълба и връзваха въжетата за юртата.

„Действахме като отбор“, доволни бяха преживелите бурята участници, които си легнаха почти един върху друг, за да намерят сухо място за спане. Като котета в кашон спахме, шегуваха се накрая те. Водещите Иван и Андрей предупредиха, че този сезон на „Фермата“ ще бъде най-екстремният. Самите участници обаче не са подготвени за чак такива изпитания по време на живота си извън цивилизацията и чакат със страх по-студените дни. Районът е известен с динамичния си климат и това няма да е последната стихия, допълват местни хора.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама