Потресаващ разказ на собственик на заведение във Варна пред Нова тв: "Затвориха ме заради антракс. Взеха ми стока за 20 000 лева"

29.07.2015 / 11:28 11

Търпя огромни загуби, защото ресторантът ми седми ден не работи, обяви Красен Костов
„Когато работиш по правилата в България, губиш много“.

Това каза по Нова телевизия Красен Костов, собственик на едно от затворените заради антракс заведения във Варна. Той обясни, че бизнесът му търпи много загуби, тъй като заведението не работи вече седми ден, а заплатите и осигуровките на персонала си текат. „Освен това, ми взеха стока за 20 000 лева”, обясни Костов.Служителят на Регионалната здравна инспекция Анка Баева, представителят на Агенцията за безопасност на храните Даниел Денев и експертът Антоанета Тончева пък коментираха наложилата се втора дезинфекция на местата, където бяха намерени спори от антракс.

Специалистите бяха категорични, че първата дезинфекция не е дала очакваните резултати вероятно, защото базата в заведенията не била добре подготвена. Красен Костов обаче обясни, че никой не му е дал инструкции за това какви мерки трябвало да вземе.

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света и България в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Уйо (преди 8 години)
Рейтинг: 43249 | Одобрение: 7924
На такива винаги държавата им е крива. Форума тук е пълен с подобни екземпляри. Сигурно и държавата ще му е крива ако се изтърве в гащите.
6
3
Уйо (преди 8 години)
Рейтинг: 43249 | Одобрение: 7924
Дреме ми на уя за тоя кръчмар. След като ресторанта му е "класен" и държи храна за 20 бона в него, защо зарежда месо от съмнителни кланици на селски тарикати? Следващия път да помисли от къде какво да зарежда. А и тези приказки, че заплатите вървели, да ги разправя в детската градина.
5
0
gerb (преди 8 години)
Рейтинг: 1586 | Одобрение: 306
Къде са фирмите, които всеки месец извършват дезинсекция? !Чакате на общината ли??? Бъдете по уязвими към действителността и фактите с месото. Боклуци с неясен произход Ви затвориха заведението.
ГЕЙБЕРО-ЕНИЧЕРСКА МАФИЯ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама