Потресаваща история от Варна! Натъпкаха това черно топче в найлонов плик и го хвърлиха да умре в кофата за боклук!

23.03.2015 / 16:44 12

В петък 13 за това малко топченце беше ден с много смесени емоции.

Първо - някой го е извадил от топлото местенце при мама, сложил го е в найлонов плик и го е хвърлил в казан за боклук, близо до Колхозен пазар във Варна (може би с надеждата то да умре, без да тежи на "съвестта" на този........)! , пише Елеонора Димитрова до "Петел".

"Милото бебе е започнало да плаче и благодарение на силното му гласче момчета от вулканизатора го чуват и изваждат от казана.

Сега идва щастливия момент - бебето е на топло у нас, обезпаразитено и чака своя стопанин. На видима възраст между 40-45 дни е, много е игрив, иска постоянно да бъде гушкан. Доктора твърди, че е куче от големите породи (може би някакво мелесче между Каракачанка и нещо друго). За жалост, аз не мога да го задържа за дълго, защото си имам още 2!

Моля ви, споделяйте, нека да намерим топъл и уютен дом за него! Благодаря предварително на всички, които ще прочетат това и ще го приемат за своя кауза! (кученцето се казва Топчо, поне засега).

Може да се свържете с нея чрез "Фейсбук" оттук!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Калина (преди 5 години)
Рейтинг: 129 | Одобрение: 49
как може да има толкова жестоки хора,Божеееееее?Горкото бебенце!!!Да го отделят по такъв отвратителен начин от мама....ами тя колко ли си търси бебето!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама