php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Потресаващи разкрития в съда! Има и други бити хора от охранителите в мола във Варна

19.03.2015 / 16:44 32

Ангел Николов(24г.), Красимир Димитров(22г.) и Цветан Маринов(19 г.), привлечени преди 2 дни като обвиняеми по досъдебно производство, което разследва убийството на 52-годишния Нягол от Варна, от днес ще търпят най-тежката мярка за процесуална принуда "задържане под стража", определена от Варненския окръжен съд, съобщиха от пресслужбата на съда. 

В хода на следствените действия са събрани доказателства, че в смяната на тези охранители в Гранд Мол Варна има и други пострадали хора от неоправданата агресия и жестокост на обвиняемите.

Тримата охранители са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство, извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин. Законът квалифицира това престъпно деяние като тежко, умишлено престъпление, което се наказва със затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна. 52-годишният мъж е бил малтретиран с неоправдана жестокост на 14 март тази година в района на големия търговски център във Варна. Бързите следствени действия доведоха до ареста на охранителите. 

За да определи най-тежката мярка за неотклонение днес ВОС се съобрази със събраните в хода на разследването гласни и писмени доказателства. Сред тях е съдебно-медицинската експертиза, разказите на очевидци на престъплението и фотоалбуми. Преценката им категорично обосновава предположението, че всеки един от тримата е извършител на престъпното деяние, за което е привлечен като обвиняем. Предстои извършването на множество процесуално следствени действия, които ще установят степента на участие на всеки един от младежите в жестокото убийство и ще се прецизира квалификацията на деянието. За ВОС е безспорен изводът, че независимо от чистото им съдебно минало, ако са на свобода Ангел, студентът от ИУ във Варна Красимир и Цветан може да укрият или да извършат други престъпления. Основанията за това твърдение се съдържат не само в тежестта на наказанието, но и във факта, че в хода на следствените действия са събрани доказателства, че в смяната на тези охранители в Гранд Мол Варна има и други пострадали хора от неоправданата агресия и жестокост на обвиняемите. 

Според ВОС, единствената законосъобразна и адекватна в настоящия момент мярка за неотклонение спрямо тримата обвиняеми охранители е "задържане под стража". Ако обжалват определенията на съда Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов, обвиняеми по досъдебното производство за убийството на 52 годишния Нягол от Варна ще се явят пред Варненския апелативен съд на 24 март 2015 година от 10,00 часа.

Следете 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
1
georgg (преди 6 години)
Рейтинг: 787 | Одобрение: 187
Как не са поподнали на някой дървар да им покаже от де изгрява слънцето в подземния паркинг?Мъже!Сега да им го натъркат по 15 години и ще останат моми.Малоумници!Мир на праха на човека.
16
2
memom (преди 6 години)
Рейтинг: 3775 | Одобрение: 235
Този дето си изкарва езика като отива в съда. И се прави на герой а не на престъпник ми е много жалак. Той все още не е осъзнал какво е направил и какво го очаква. Пъва която ще го предаде е годеницата му. Може би сега адвоката им дава кураж но след 3, 4 месеца ще осознае истината, че няма да се спаси лесно. Това са едни млади момчета които за примери са взимали махленските биячи а не учените младежи с професия и за голямо съжаление 90 % от младежите ни са такива и затова поне още много поколения няма да се оправи България.
28
6
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 89394 | Одобрение: 38654
мога да се хвана на бас че и тези са пили анаболи като касапина от тополи и още доста други изперкали убийци
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik