Поверете децата си на занималня "Sun House" във Варна! Гарантирана ви е пълна грижа и професионална подготовка!

13.09.2019 / 21:21 0

Занималня "Sun House" кани слънчеви деца от 5 до 10 години за учебната 2019/2020 в слънчево пространство. При нас децата са в спокойна, сигурна и естетична среда, подготвени по всички учебни предмети.

Ние помагаме на децата в усвояване на учебния материал и надграждаме знания и умения, творим, играем и обогатяване общата култура на децата.

Предлагаме ежедневна подготовка по английски и руски език, подобряване на четивна техника, грамотност, абстрактно математическо мислене. Развиваме творчески проекти и креативно мислене на момченцата и момиченцата. Предлагаме арт занимания, театрална работилничка във времето след учебната подготовка на децата.

 

Нашата група е до 8 деца в смяна. Приоритет е обучението по английски език, като програмата е паралелна на учебното съдържание, но същевременно прилагаме STEAM методики. 

 

В "Sun House" през новата учебна година с децата от занималнята работи специалист по математика, преподавател по английски език ,както и начален учител.
Можем да предложим и индивидуални занимания по математика, английски и руски език.

 

Придружаваме децата от и до училище. Осигуряваме топъл обяд с възможност за индивидуален избор, като и възможност за храна от дома.

 

 

Можете да ни се доверите и да поверите изцяло децата си на нашите грижи.

Слънчева къща е място за среща на деца и възрастни, жадни за знания и позитивно общуване, за образование, театър, музика, изложби. Имаме амбиция да се превърнем в слънчева вселена за творчески таланти, знания и култура. Ние сме открити за срещи, приятелства и добри дела.

 

Контакт с детска занималня "Sun House":

Тел.: 087 775 0275

сайт: www.sunhouse.bg

Facebook: SUN HOUSE VARNA

 адрес: гр. Варна, ул. "Драган Цанков" 21

 

* публикация

 

 

 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама