Повторението е майка на... Пренареждат ОТНОВО паветата в центъра на Варна!

25.02.2015 / 15:16 21

Настилката на централната пешеходна зона във Варна отново се пренарежда, видя репортер на „Петел“. Това е четвъртото или дори петото изваждане и поставяне на паветата в участъка над тунела на ул. „Шипка“ до бившото кино „Република“. Преди време „Петел“ проведе собствен експеримент, който доказа, че там блокчетата могат да се вадят с голи ръце. 


Явно некачественото изпълнение предизвиква поредното повторение на станалия исторически ремонт по Главната. За съжаление, всяко вадене и ново нареждане на паветата е свързано с ограничаване на движението и на достъпа на клиенти до магазините по центъра. Както писахме преди време, голям магазин за детски играчки точно в тази част на града обяви, че затваря врати, тъй като заради проточилата се реконструкция е останал без клиенти и не може да плаща наема за търговското помещение, до което просто не може да се стигне


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
2
Лео (преди 6 години)
Рейтинг: 1656 | Одобрение: 501
Да ги редят още 5 пъти ако искат. Много го тропате Портних и мене също много ще ме тропате за това, което ще кажа ама е пич човекът. Точен. Казал им е, че докато не го направят като хората няма да го бъде и ако не му хареса ще редят пак. Да се научат бе! Какво е това? Навсякъде в България всеки си върши работата през куп за грош и се отървава без нищо, оставя лайна след себе си, а Портних поне не позволява това да се допуска. Кара ги да се коригират. Брех, нямате угодия бе, хора. Ако ги беше оставил щяхте пък да го тропате, че е неравна алеята и как била на вълни. Все ще намерите за какво ГЕРБерът да ви е виновен. При бай Кирчо да не би да цъфтеше Варна?
3
0
anonim (преди 6 години)
Рейтинг: 912 | Одобрение: 207
Трябва да има контрол и наказания, ако не са си свършили работата както трябва.
6
2
Уйо (преди 6 години)
Рейтинг: 37613 | Одобрение: 8003
фъфъфъ, ти кога си редил павета?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама