Пребиха Пламен в училищната тоалетна, а наказанието за побойника е смешно...

16.02.2015 / 10:42 2

Снимка: Валери Ведов, 24 часа

 

Окръжният съд във Враца наказа с обществено порицание тийнейджър от града, пребил съученик в тоалетната на училището, в което учели. Мелето между двамата стана в началото на 2013 г. в СОУ „Козма Тричков“ в града, съобщава „Конкурент”.

Всичко тръгнало след игра със сняг на двора. Една от топките оцелила Георги. Момчето помислило, че е хвърлена от Пламен и отишло при него, за да го предупреди да не се закача, става ясно от материалите по делото. По-късно двамата се засекли в мъжката тоалетна на школото, пише trud.bg.

Георги, който тогава бил на 14 години, нахлул в кабинката, в която бил с година по-малкият от него Пламен и започнал да го налага. От делото става ясно, че ударите са били няколко в областта на главата, имало е и ритане с крак. След инцидента Пламен постъпи в болница.

На първа инстанция районният съд наложи наказание обществено порицание и обезщетение в размер на 1 000 лв. Преди дни магистратите от втора инстанция потвърдиха решението и го оставиха в сила. Адвокатът на осъдения младеж обжалвал с мотива, че обезщетението е крайно завишено и следвало да бъде намалено наполовина, тъй като клиентът му бил предизвикан.

Съдът обаче отхвърли тези твърдения. Още след инцидента майката на Георги Наталия Цветкова заяви, че ще търсят правата си по съдебен ред. След случката пострадалото момче се премести в друго училище, а Пламен беше наказан.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
Gogata (преди 7 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Да отиде в залата за 1 месец, да направи малко маса и да отиде да му строши врата на тоя в същия кенеф
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.
1
0
cky2k (преди 7 години)
Рейтинг: 1967 | Одобрение: 187
Едно време намаляваха поведението и не пишеха по вестниците. на 15 септември се ядеше зеленчук.
Гроздобера ли настъпи, та не си си мил гъза? Чешейки го много пъти пълниш гащички с лайна Не е нужно да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш да си ги завреш в носа? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Свикнах с твоята походка вече мога да прозра що не можеш да извадиш пръстите си от гъзъ. Та нима кога си чоплиш с усърдие в нослето, вадейки сополки гъсти си ги буташ в дупето? Пак настъпи гроздобера и ти пак не си си мил гъза, чешейки го още много пълниш гащите със зърна. Знаеш не е да ги сушиш те стафидки вече са. Чудя се защо се мъчиш с опитите в гъза? Не можеш ли веднъж, поне веднъж, да спреш да се правиш на мъж. Не мога защото аз съм много нечистоплътен мъж. Лапни го и здраво го дръж.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама