Пребиха миска в Пловдив преди световен конкурс за красота! 30 момичета я обградили и надрали лицето й

19.06.2015 / 09:44 7

Снимка: "Телеграф"

Около 30 момичета приклещиха 14-годишна девойка в Пловдив, а четири от тях я пребиха и надраха лицето й, за да не може да се яви на престижен световен конкурс за красота. Това съобщи майката на пострадалата тийнейджърка - Надя, пише "Телеграф".

От седмица насам в града под тепетата навсякъде има билбордове на "Miss & Mr. Grand Sea Universe", който ще се проведе на 25 юни. На тях е снимката на Маргрет Аверин, която е една от претендентките за титлата, пише 24chasa.bg.

Откакто лицето й се вижда навсякъде из Пловдив, девойката започнала да получава заплахи от непознати момичета във Фейсбук.

"Казваха й, че е грозна, че не трябва да участва и ще си изпати, ако не се откаже. Мислехме си, че е хлапашка работа и не обръщахме внимание", спомни си Надя. В сряда следобед обаче Маргрет и нейни приятелки имали среща на детска площадка на метри от Първо РПУ в Пловдив, където често се събирали. Когато девойката пристигнала, там я чакали над 30 момичета.

"Обградили я от всички страни, за да не избяга. Тя опитала да се защити, но две от тях я хванали здраво", разказа майката. Други две започнали да удрят и ритат 14-годишната тийнейджърка в главата и по цялото тяло. Започнали да дерат и лицето й.

"Крещели й, че правят това, за да не се яви на конкурса. Не спирали да я обиждат, и да й повтарят, че е грозна", сподели още Надя. След като пребили жестоко красавицата, нападателките си тръгнали заедно.

Момичето успяло да се обади на майка си, която веднага отишла в градинката и я взела.

"Отидохме в болница. Тя си извади медицинско, а след това се прибрахме, защото беше много травмирана, в шок, а и цялата е в отоци и синини", каза майката на Маргрет. Вчера двете са подали и жалба в полицията. Ченгетата са започнали разследване по случая. Междувременно с девойката работи психолог.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
Armaga (преди 9 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Излизат ми известия кой и кога е коментирал и веднага мога да ви видя. Мнението ми е точно от навън - виждам намръщените физиономии на хората и тяхната неприязън към всичко. Ако някой мисли различно от тях или изглежда по-свестен - веднага го оплюват и говорят зад гърба му всякакви простотии по негов без да го познават. Оня ден в Морската градина са наръгали с нож приятелка на мой приятел ей така. Естествено, полицията нищо няма да направи.
4
3
Armaga (преди 9 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Не знам за теб, но аз това го виждам навсякъде в България. Някой като започне да прави нещо градивно, всички му скачат и гледат да го унижат. По света също го има това, но тук е в по-голямо количество, то затова сме и толкова назад спрямо другите държави.
8
3
Armaga (преди 9 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Завистта на българина е пословична. Когато някой има повече от друг, в каквато и да е област, той бива подиграван и унижаван от комплексарчета, които нищо не могат да постигнат в жалкия си живот.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама