Преди минути! Пребиха момче на бензиностанцията пред варненската автогара

13.01.2016 / 21:02 9

Снимка Булфото

Млад мъж е бил пребит в около 20 часа на бензиностанция OMW пред Автогарата във Варна. По данни на полицията става дума за скандал между две компании, който прераснал във физическа саморазправа. В резултат е пострадал един от участниците, който обаче пак според полицията няма сериозни наранявания, въпреки ударите,които е отнесъл.  Обстоятелсвата се изясняват, а участниците в инцидента се установяват, посочиха още от областната дирекция на МВР във Варна, съобщи varna.utre.bg.


Друга версия обаче разказа читател на Varnautre, който е станал свидетел на инцидента. По думите му четирима, около 20-годишни роми са нападнали малко по-голямо от тях момче, на видима възраст около 24 - 25 години, с цел обир. Те го обгадили и започнали да го налагат. Виждайки какво се случва на помощ се притекли добре облечен възрастен господин - клиент на бензиностанцията, 20-годишен минувач, таксиметров шофьор и свидетелят, който разказа за инцидента пред Varnautre. След като нападателите усетили, че се стичат хора, които да помогнат на жертвата, те побягнали през бул. "Владислав" в посока Максуда.

"Когато се приближих видях, че пострадалият е сериозно наранен в областта на главата", разказа свидетелят на събитята. Момчето не успяло да проговори, за да обясни какво се е случило, но показвало и дърпало ланеца на врата си. "Затова предполагам, че нападателите са искали да го вземат", коментира още очевидецът. Според събралите се хора не било изключено жертвата да е и наръгана. От полицията отрекоха пострадалият да има прорезни рани. 

Инцидентът е станал точно пред камерите на бензиностанцията, откъдета са повикали полиция. "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
20
1
Анoнимен (преди 4 години)
Рейтинг: 7140 | Одобрение: 2785
А добро утро! http://www.segabg.com/pic/news/24/621122.jpg Полицията спи, спи, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОСЯГА НА ДРУГ БЕЗНАКАЗАНО!
35
4
plabov1080 (преди 4 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Е няма да останем по-назад от Враца, дано само не е загинало момчето...
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама