Преди там всичко беше "цветя и рози", а сега... Ето какво се случва зад Катедралата във Варна!

02.08.2016 / 14:11 6

Снимки: "Петел"

Разруха погълна стария пазар за цветя зад катедралния храм във Варна. От сергиите са останали само стари железа, които се режат и извозват от градинката.

По мнението на мнозина варненци, действията по разчистването на старите бараки са не само необходими и навременни, но дори и закъснели. Повечето от сергиите наистина имаха окаян вид и макар отрупани с цветя и букети, някои от тях изглеждаха доста зле от години. Колко грозни са бараките личи и от това каква гледка представляват, след като бяха лишени от цветната и ароматна стока по тях.

Около останките на стария цветен пазар са опънати ленти, а по дърветата, стълбовете и на други места има закачени бележки, които канят варненци и гостите на града да се върнат на същото място след месец. Това означава, че дотогава на мястото ще бъдат поставени нови павилиони, вероятно доста по-красиви и модерни.

За съжаление обаче, явно новият цветен пазар няма да е готов за 15 август, празникът на Варна, но и на катедралния й храм, наречен „Свето Успение Богородично“. Най-недоволни от това са търговците, които трябва да си вземат почивка през август, когато в Морската столица се стичат най-много хора. Те се дразнят малко и от факта, че обновяването на пазара не засяга настанилите се от скоро продавачки на дантели, които не ползва павилиони, а излягат стоката си на опънати въженца между стълбовете и дърветата.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
camellia (преди 7 години)
Рейтинг: 2849 | Одобрение: 1249
До # , прочети заглавието и тогава може би ще разбереш причината за въпроса ми, но може би, не съм сигурна.
0
0
apartamenti (преди 7 години)
Рейтинг: 2889 | Одобрение: 609
ще стане по-красиво отпреди , цветята заслужават това 
4
0
camellia (преди 7 години)
Рейтинг: 2849 | Одобрение: 1249
А розите не са ли цветя?!?!?!?!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама