Предимствата да инвестирате във висок клас електрически скутер

14.09.2021 / 19:35 0

Ако е дошъл моментът да си изберете своя електрически скутер, то знаете колко объркваща може да бъде цялата информация, която ви залива, а множеството модели и ценовият диапазон са сериозно предизвикателство пред всеки купувач. Сега е времето обаче, да помислите от какъв клас искате да бъде вашият скутер и за какво основно ще го ползвате. Това е покупка, която не се прави всеки ден и затова четете по-надолу какво предимство дават високият клас скутери и защо е удачно да инвестирате именно в такъв.

            Предимства на високия клас скутери

  1. Високият клас скутери обикновено имат добавено окачване, което осигурява допълнителен комфорт. Висококачествените скутери имат по-големи мотори, а това е индикатор за по-голямата им мощност. Тези скутери са с по-издръжливи акумулатори и по-добри спирачки, а това осигурява на вас още удоволствие от пътуването и разбира се, безопасност.
  2. Високият клас скутери се представят най-добре във всяко отношение. Повечето такива модели имат големи двойни мотори, по-дълъг живот на акумулатора, по-добро окачване и хидравлика при спирачките.
  3. Високият клас електрически скутери се отличават с добавянето на редица допълнителни екстри. В това число освен по-мощни електрически мотори, се включват и по-дългият пробег и по-високата максимална скорост. Това пък, гарантира възможността за независимо и свободно придвижване в градски и извънградски условия. Осигурява шофирането да бъде бързо, комфортно и сигурно.
  4. Високият клас електрически скутери са с увеличена сигурност и стабилност. Обикновено в тяхното оборудване ще намерите по-големи и широки гуми, хидравлични дискови спирачки, мощен мотор и батерия с повишена издръжливост, както и множество функции, които ви позволяват да модифицирате скутера спрямо вашите предпочитания и нужди. Високият клас скутери са с доста по-надеждно окачване, добавени са светлини и варианти за персонализация и тунинг.
  5. Високият клас скутери ви дават свободата да се придвижвате на по-дълги разстояния и да преминавате дори през предизвикателни места. Преживяването от карането на такъв скутер е съвсем различно и на доста по-високо ниво. Безкомпромисното качество е гаранция и за допълнителна безопасност.
  6. Високият клас носи по-голяма възвръщаемост в дългосрочен план и определено е по-рентабилното решение. А вложението е еднократно и си заслужава.
  7. С едно зареждане  електрическите тротинетки от ниския и средния клас могат да изминат около 20-30 км., докато от високия клас имат пробег от 40 – 100км. За сметка на това, времето за зареждане е едва 6-10ч., в зависимост от конкретния модел. Разходът за електрическа енергия варира от 0.20 до 0.50 ст. Ето защо, при такъв скутер говорим наистина за икономичен начин на придвижване. А и с тротинетка под ръка, със сигурност ще намалите возенето с колата и така отново ще пестите пари.
  8. Превозът с висок клас скутер е значително по-удобен и комфортен. Можете да използвате скутера за всеки повод, без да се притеснявате за трафика или паркоместата.
  9. Не е за подценяване възможността да персонализирате скутера от висок клас спрямо вашите нужди и виждане. Можете да добавяте различни аксесоари и да правите допълнителен тунинг. Имате свобода на действие, изисква се само въображение.
  10. В обобщение, високият клас електрически тротинетки ще ви даде много по-голяма свобода и възможности. Свободно движение и бърз пробег в градска и извънградска среда. Сигурно преодоляване на задръстванията и трафика. Независимост от разписанието на градския транспорт или часовете с пиково ниво на движение. Много по-нисък разход на гориво и по-евтина поддръжка в сравнение с всички други превозни средства. Отлична маневреност и улеснена преносимост.

*публикация

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik