Предсказание: Спасителят идва през 2016-а

01.08.2016 / 09:36 1

През 2016 г. ще се роди човек, който ще помогне на всички хора да отворят умовете си и да не допуснат световен апокалипсис, гласи неизвестно предсказание на прочутия френски пророк и астролог Нострадамус. Той обаче не уточнява от каква народност и раса ще бъде Спасителят.

Картината, която оракулът чертае до края на годината, е доста страховита, но в записките му се прокрадва и доза надежда. Според него през 2016 г. в Русия ще се появи ново религиозно учение, което ще набира сили и в близко време ще опровергае всички знания, свързани с юдаизма и християнството, дори с исляма. Възможно е то да се превърне в религията на целия свят. Благодарение на него в света ще възникнат нов социум и нова култура.

Нострадамус предупреждава, че през 2016-а ще се случват много катаклизми. Възможно е дори да започне трета световна война. Държавата, от която ще тръгне, ще е Иран, а агресията ще е насочена към Турция. Русия ще играе ролята на главен умиротворител в този конфликт и с помощта на авторитета си може да спре заплахата.

На Русия френският пророк предсказва благоденствие, настъпване на „златен век” от 2016 до 2020 г., който ще се характеризира с процъфтяване на руската империя, значителен икономически ръст и силна позиция в политически план. Гадателят провижда икономически упадък на Америка, пише "Струма бг".

Според неизвестни досега записки на Нострадамус хора ще стават жертви на нова болест, срещу която няма да има лек. Тя ще дойде от африканските страни и ще доведе до смъртта на мнозина. В самата Африка ще има недостиг на питейна вода, което ще е причина за преселението на африкански народи на европейския континент.

Мрачната прогноза на оракула продължава с пророчества за природни катастрофи и земетръси на територията на Китай и в Близкия изток с големи разрушения.

Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама