Прекрасен старт за Борислава Христова, варненката пише история в САЩ

06.11.2019 / 15:46 0

Силно започна последния си сезон в колежанското първенство Борислава Христова. Нашето момиче вече е на второто място във вечната ранглиста на топреализаторите на Вашингтон Стейт, пише BGbasket.com.


Тя вкара 23 за победата над Пепърдайн с 85:48 и има 1722 в актива си. До края на сезона Борислава ще може спокойно да се цели и в първото място в престижното подреждане. До там ѝ остават 246 точки.

Боби стреля 7/14 от игра и стигна до новото си историческо постижение в третия период, с втория си кош за частта.

Следващият двубой на Борислава Христова и Вашингтон Стейт ще бъде на 9 ноември у дома срещу Бригъм Йънг Юнивърсити.

Старши треньорът на Вашингтон Стейт Кеми Етеридж не скри възхитата си от Борислава: "Наистина се гордея с Боби. Хората не осъзнават през колко тежки моменти премина тя миналия сезон, физически, психически и емоционално. Имаше страхотно лято, работи здраво и прави изключително много за отбора. Не само в нападение, опитва се да подобрява и защитата и да бъде лидер. Въпрос на време е да излезе начело в реализаторската листа."

Самата Борислава добави: "За мен е чест, че името ми е сред толкова големи имена. Да съм на второ място ме кара да продължавам да се трудя здраво и да помагам на отбора си всеки ден да бъде по-добър.""Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама