Президентът: Ще стане международен скандал, ако армията охранява границата

06.01.2015 / 12:46 25

Идеята Българската армия да охранява границата с Турция не е добра и може да предизвика международен скандал. Това заяви президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Росен Плевнелиев, който участва в ритуала за освещаване на бойните знамена и знамената светини на Българската армия, предаде БГНЕС.

Президентът призова правителството да ревизизира това свое решение и бе категоричен, че за охраната по границата трябва да отговаря единствено МВР, пише 24chasa.bg. Според него не е нормално границата със съюзна държава да се охранява от армията, а от другата страна да няма армия. Това няма да бъде добре прието от съюзниците, каза още Плевнелиев.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Elica5 (преди 8 години)
Рейтинг: 282 | Одобрение: 62
Това е една марионетка.
6
9
teodor999 (преди 8 години)
Рейтинг: 7551 | Одобрение: -649
Няма по-голям предател от Плевката
10
1
kris (преди 8 години)
Рейтинг: 307460 | Одобрение: 45445
според третия природен закон на мърфи , е по-лесно да пускаш лайната отгоре , отколкото да ги подхвърляш нагоре и да ги ловиш с уста........обаче нашия така наречен "президент" ,така се е усъвършенствал , че нищо не пада на земята вече.....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
3
Владимир (преди 8 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8
как гледа само, като маймунче или като дете-идиотче! преди го подкрепях, ама напоследък съвсем се осра. международен скандал... то на нас цялата ни държава е ебати порнографията, от междунроден скандал се притесняваме... турците и без това са ни завладели почти... а то и нащо една армия...
3
9
bosh (преди 8 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Щастлифтеца е прав. Гранична полиция е към МВР и следователно на МВР е работа да пази границата.
24
4
Kasparov (преди 8 години)
Рейтинг: 1061 | Одобрение: 86
Доводите на президента са смешни. Военни или полицаи - това са все хора. Не е като да разположиш "армия" с техника, въоръжение и пр. Пък и Турция едва ли я е страх от въоръжен конфликт с България.
"Chess is mental torture." Gary Kasparov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама