Президентът Радев: Спортът е един от важните фактори за изкореняване на агресията в училище

20.04.2019 / 14:12 7

Снимка Булфото

Спортът е един от важните фактори за изкореняване на агресията в училище, заяви президентът Румен Радев, който откри днес на стадиона на НСА спортния празник "Времето лети, поиграй с мен ти", посветен на децата, съобщи БТА.Държавният глава поздрави организаторите за инициативата и отбеляза, че в нашето динамично време са важни не само компютрите, учението и таблетите, а и спортът и движението.

Спортът разкрива пред нашите деца един нов и забавен свят, дарява не само здраве, сила, ловкост, бързина, издръжливост, но и изгражда характер, калява психиката, развива волята, учи децата на самодисциплина, каза Румен Радев. Той допълни, че спортът учи децата и на организираност, борбеност, ред, изгражда и дава чувството за взаимност и колективен дух, учи децата да бъдат пълноценни граждани на бъдещето.

Радев се обърна и към родителите и посочи, че времето, прекарано заедно с децата, и то в най-ранна възраст, когато светът се открива пред тях, е безценно. Вашият пример на подкрепа е изключително важен за тях, и, както е слоганът на днешния ден, не забравяйте, че времето лети и това е най-прекрасното време с вашите деца, каза Румен Радев.

Президентът се обърна и към децата и ги посъветва да не забравят, че във спорта, освен медалите, е най-важно и спортсменството.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
6
Bg-Аплодисменти (преди 6 месеца)
Рейтинг: 937 | Одобрение: 537
Десет годишният отбор на ГЕРБ си има и девиз: " ГЕРБ-граби от Европа, ГЕРБ-разгражда България, ГЕРБ-краде от народа".
7
8
Цвъсансьорът (преди 6 месеца)
Рейтинг: 1554 | Одобрение: 844
Има нов герберастки спорт. Кражби от народа и купуване на луксозни имоти. В този спорт, съчетано  с простотия, ГЕРБ са номер едно.
3
8
n eXu s (преди 6 месеца)
Рейтинг: 188968 | Одобрение: 34718
Глупости на търкалета! Агресивният спорт подкопава морала, професионалният спорт съсипва здравето за в бъдеще! Единственото здравословно е любителското спортуване, а за изкореняване на агресията - всеки ден поне по 6 часа на ден умствен труд! А не да се трепят по кръчмите и да въртят гумите със самодоволни селски и дебилни физиономии! Всичко идва от недоразвития мозък и селянията!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама