Принц Уилям: Повече няма да прегърна Хари

12.01.2020 / 11:18 3

 

Принц Уилям повече няма да прегърне брат си Хари. Това е казал самата кралска особа пред свои приятели в коментар на решението на херцозите на Съсекс Меган и Хари да се откажат от кралските си задължения и да си изкарват парите сами. Меган и Хари планиран още да разделят времето си между Великобритания и Северна Америка.
 

Yashar Ali 🐘@yashar

Prince William on Harry and Meghan crisis:

‘I’ve put my arm around my brother all our lives. I can’t do it any more.’ https://www.thetimes.co.uk/article/prince-william-on-harry-and-meghan-crisis-i-ve-put-my-arm-around-my-brother-all-our-lives-i-can-t-do-it-any-more-75822g7sq …

Prince William on Harry and Meghan crisis: ‘I’ve put my arm around my brother all our lives. I...

The Duke of Cambridge has spoken of his “sadness” at the broken bond with his brother and voiced sorrow that the royal family is no longer a “team”. As the Queen called emergency peace talks...

thetimes.co.uk

2 036

Информация за реклами в Twitter и поверителност

1 145 души говорят за товаВестник "Сънди Таймс" цитира Уилям, който казва: "Цял живот съм прегръщал брат си и сме били неразделни. Сега вече всеки тръгна по своя път. Много ми е тъжно за това. Всичко, което мога да направя, е да подкрепям брат си и Меган, и да се надявам, че все някога семействата ни ще се съберат отново".

Междувременно стана ясно, че кралица Елизабет е привикала Хари на среща. 35-годишният наследник на трона е бил помолен да присъства на среща с монарха, с баща си принц Чарлз и с брат си принц Уилям в Сандрингам в понеделник (13.01.20). Херцогинята на Съсекс Меган е задължена да присъства на срещата чрез конферентен разговор, тъй като тя е в Канада при сина си Арчи.

 

БГНЕС"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
SANDOKAN1963 (преди 4 месеца)
Рейтинг: 1027 | Одобрение: 72
принц  Хари  и  синът  ми  са  родени  в  една  и  съща година в  един  и  същ  ден   и   час....Усмивка
6
2
Ко? Не! (преди 4 месеца)
Рейтинг: 2212 | Одобрение: 722
Ай стига де. Леко се оляхте вече с това. Какво ни дреме за брит кралските особи? Живота ни ли зависи от това? 100 новини на ден за това, че шестия наследник на короната, който никога няма да стане крал си бил камшика? Хайде малко спирачка ударете на безсмислените "новини".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама