Признаха за виновен мъж за държане на наркотици и шофиране под въздействието им. Наказанието му е...

10.10.2018 / 11:26 3

С определение на Варненския окръжен съд бе одобрено споразумението между Симеон И. и Окръжната прокуратура във Варна. 54-годишният подсъдим се призна за виновен по повдигнатите му две обвинения от прокуратурата – държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества без разрешение на стойност близо 1300 лева, както и за шофиране след употреба на амфетамини, и се отказа от разглеждане на наказателното дело срещу него по общия ред.

За всяко от двете деяние му бе определено наказание, като Симеон И. ще търпи най-тежкото от тях, а именно 1 година и 6 месеца, отложени с 4-годишен изпитателен срок. Присъединено му е и наказанието лишаване от право да управлява МПС за срок от 8 месеца.
Намерената при задържането му сума от 1493 лева и мобилен телефон се отнемат. На унищожение подлежат иззетите 24,49 грама метамфетамини и 104 грама марихуана, както и електронни везни. В тежест на осъдения са и направените по делото разноски в размер на почти 1000 лева.
Споразумението влиза в сила веднага и е окончателно.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама