Проблем с топлофикация Варна остави децата в училище "ОУ Добри Чинтулов" без парно три дни

07.12.2017 / 11:11 0

Снимка: framar.bg

Авария на топлофикация Варна в района на квартал "Трошево" и булевард "Сливница" 187 остави жителите в региона и учащите в "ОУ Добри Чинтулов" без парно три дни. 

Въпреки че аварията е публикувана в сайта на Топлофикация Варна родители побързаха да сигнализират и да се оплачат, че в училището няма парно.

"Четвърти ден в училище "Добри Чинтулов" децата учат без парно. Директорът не застава с ясна позиция за преустановяване на учебните занятия въпреки студа. Днес се правят опити за пускане на парното от време на време, слабо. Часовете са намалени, за което има информация и на сайта на ОУ"Добри Чинтулов", заяви баща на едно от децата. 

"Ние сме на централно топлоподаване от години и за жалост нищо не можем да направим, тъй като проблемът не е по наша вина. И ние сме очудени, че отстраняването на аварията продължи повече от един ден. От понеделник до днес всеки ден издавам заповед за намаляването на часовете на 20 мин., както РИО определи. Въпреки че четвърти ден нямаше топлоподаване, температурата в стаите не е падала под 21 градуса. В стаите на първокласниците, които са на целодневно обучение сме пуснали допълнителни електрически уреди за отопление. Днес парното е пуснато и се надявам учениците втора смяна да учат с нормално учебно време.", заяви директорът на ОУ "Добри Чинтулов" Веселин Михалев. 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама