php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Продадоха на търг кметския стол на Сопот за 74.15 лв.

26.05.2015 / 12:37 1

Снимка: btvnovinite.bg

В 11 часа започна публичната продан на имущество на община Сопот, заради невърнатия все още заем на общината към компанията, построила пречиствателната станция, предаде БГНЕС.

Въпреки отсрочката от две седмици общината все още не се е разплатила и съдия изпълнител Обретенова започна не с друго, а с кметския стол, който беше обявен с цена 72 лева, която след наддаването стигна до 74.15 лв.

Още след началото на търга стана ясно, че нищо от кабинета на кмета не е на мястото си и че липсват много неща от описаното имущество. По описа единствената намерена вещ беше окачена на стената електрическа печка за отопление. Има сигнал че през нощта са изнесени компютрите на общината и са внесени други. Сериозните липси създадоха проблеми още в началото на търга, пише standartnews.com.

Кметът Тодор Личев показа протокол, според който всичко си е на мястото, но не пожела да остане по време на разпродажбата, тъй като имал по-важна работа.

В залата, където се провежда търгът, присъстват общинските съветници на БСП, чието намерение е да закупят компютрите с данните на ГРАО и да ги дарят на общината.

Преди две седмици, когато бе предишният опит за публична продан, кметът Личев увери, че всеки момент очаква безлихвен заем, с който да погаси дълга на общината.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Armaga (преди 6 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Този кметски стол е по-евтин от обикновен ученически стол.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik