Продължава раздаването на дезинфекционни препарати от районните кметства във Варна

19.03.2020 / 16:13 1

снимка Live.Varna.bg

Продължава предоставянето на дезинфекционни препарати на домоуправителите на етажните собствености, съобщават от районните кметства. В район “Приморски” днес служители на администрацията раздават препарати в Цветния квартал и 19 – ти подрайон на кв. „Чайка”. 

Ежедневно ще се обявява график за снабдяване с дезинфектант и в останалите части.

Във “Вл. Варненчик” днес са доставени препарати в I-ви и II-ри микрорайон. Осигурен е достатъчно натриев хипохлорит за всички входове, съобщават от кметството и припомнят на гражданите, при разреждане на концентрата, задължително да се ползват предпазни средства – маска, ръкавици и очила.

В район “Одесос” 250 етажни собствености вече са обезпечени с дезинфекционни материали. Дезинфектанти са получили фирми-професионални домоуправители, които обслужват множество обекти. Снабдяването на домоуправителите на жилищните сгради с препарати ще продължи, посочват от администрацията.

В район “Младост” са предоставени дезинфекционни препарати, които ще бъдат раздадени на 1407 етажни собствености. Домоуправителите или друг представител на етажната собственост могат да ги получат от четири пункта, разположени около сградата на районната администрация (ж.к „Трошево“ блок 10), срещу подпис. Работно време на пунктовете: - 19.03.2020г. – от 13 часа до 16 часа. - 20.03.2020 г., и всеки следващ работен ден – от 8.30 часа до 12 часа и от 13 часа до 16 часа.

В район “Аспарухово” от днес поетапно се раздават дезинфекционни средства, които ще бъдат разпределени между домоуправителите, които трябва да се грижат за хигиенизиране на жилищните входове. От 450 входа на жилищни сгради на територията на района, 274 са регистрираните и се започва от тях, но поетапно препарати ще бъдат раздадени на всички входове, съобщават от администрацията в района.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама