Продуктите с естествен вкус – биомагазин „Здравословна зона“ на „Гимел“

20.04.2014 / 00:00 0

Домати, краставици, лук, тиква, авокадо с истински вкус на чист биологичен продукт без химични торове, пестициди и ГМО – това е само част от асортимента на новия търговски обект в Мол Варна - „Здравословна зона“ - представителният магазин на най-големия производител на биозеленчуци у нас - „Гимел Органик“. Обектът е първи за Варна и втори за страната. Наречен е Здравословна зона и напълно отговаря на името си.

Мястото е лесно – в началото на новооткрития закрит пазар в Мол Варна, ниво - 2 – първият вдясно от импровизирания портал. Там можете да намерите още десетки видове стоки с вкуса от вашето детство.

Няма как да подминете млечните продукти и всичко за производството на хляб и хлебни изделия. Брашната са от най-високо качество, също плодовите концентрати и козметиката.

В магазина има още биоолио, зехтин, вино, сладки и всякакви здравословни продукти. Разликата с останалите стоки на пазара е начинът, по който са произведени и отгледани.

Външната визия на мястото наподобява стара битова обстановка в изцяло български стил. В дървената къщичка посетителите ще открият пълната гама от биозеленчуци, родени в биофермите на „Гимел“. С автентичен вкус са биокраставиците, също биодомати, салатки, чери, спанак и подправки. Те се отглеждат в пълна хармония с природата, без да се нарушават биологичните цикли, без химични препарати и торове. Изключително подходящи са за захранване на бебета и са познати на нашия и на европейския пазар от над 10 години.

Биобрашното на „Гимел“ е от ръж, има още сушени домати, семена за покълване и още много стоки за бита.

За удобство на клиента всичко в магазина е зонирано.

„Винена“ зона е мястото за селекция на биовина. В „Месна“ и „Млечна зона“ са разположени изкушения като деликатеси от черно прасе, прошуто, шунки, биомлека, краве, овче и козе биосирене.

В зона „Чистота“ като в домашен килер са подредени различни почистващи и перилни препарати, които отново са био.

Фирма „Гимел“ е български производител на био зеленчуци с повече от 14 г. традиция. Днес фирмата е безспорен лидер в производството на биологични краставици и домати и основен доставчик в Европа на тези продукти.

Фермите на „Гимел“ притежават най-престижните сертификати за качество и отговарят на изискванията на най-високите европейски стандарти. Продуктите под регистрираната търговска марка „Гимел Органик“ се предлагат във веригите магазини в България и в представителния магазин „Здравословна зона“ в София на бул. „Арсеналски“ 23.

Във Варна мястото вече е известно. Но за повече информация посетете www.gimel.bg.Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама