Продуцентът Иван влезе по спешност във "Фермата"

25.11.2021 / 21:36 0

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Един от продуцентите на "Фермата" Иван Христов се наложи да влезе по спешност при участниците. Причината е неразбирателство на фермера на седмицата Ваня с някои от останалите в предаването. Тя пожела намесата на продукцията. Иван влезе в стопанството като гарант за спазването на йерархията и правилата вътре.

"Много пъти сме говорили с вас, че вие сте общество и има йерархия. В нея има висши, средни и нисши постове. Налага се това извънредно влизане, за да бъде въведен ред, защото докато групата или част от нея през огромна част от времето разваля йерархията, която ние сме наложили тук, ние като продукция сме длъжни да се намесим. Първо и основно правило на нашето предаване е, че думата на фермера на седмицата е закон. Всяко неспазване на правилата от страна на дадени участници, когато те не спазват думата на фермера на седмицата, би следвало да бъде санкционирано. Тази седмица фермерът е Ваня. Правата и задълженията на Ваня трябва да служат в полза на вашето мини общество. Тя няма как да работи за вашето мини общество, ако има несчитане и неспазване на нейния авторитет. Не като личността на Ваня, а като легитимно избрания фермер на седмицата", каза Иван на участниците.

Той даде катастрофа в Стара Загора, както и ниския брой на ваксинираните, като пример за неспазване на правилата, казвайки, че и във "Фермата" трябва да се спазват.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама