Проф. Александър Томов: Можеше премиерът да даде акциите на Левски на феновете и пак щеше да се стигне дотук

22.05.2020 / 18:12 1

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Премиерът няма право да става собственик на акции, той можеше директно да ги предаде на феновете, на изпълнителния директор Павел Колев и да се стигне пак до този резултат, каза в студиото на "Лице в лице" по БТВ икономистът проф. Александър Томов.

Наско Сираков е безпорен левскар и най-вероятно ще се намери изход от цялото положение. Стана ясно, че без ЦСКА и без Левски не може да има сериозен български футбол. 

Намесата на политиката в съдбата на големите футболни клубове води до големи драми и смешни истории. Не може правителството да се бърка кой да вземе акции и кой не. Трябва да се стигне до нормално решение кой да поеме един футболен отбор. 

За да бъдеш шампион са необходими между 7 и 10 млн лева годишно. Приходите в клубовете идват през лятото, а разходите са през цялата година. Много клубове използват кредитни институции. Останалите отбори не трябва да хвърлят за играчи, добре е да имо детско юношески школи. Обикновено парите от чужденците не се връщат. Те са скъпи играчи и малко от тях могат да се препродадат. В България идват хора които търсят паспорта, европейскотото присъствие, поясни гостът в студиото.  "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 30341 | Одобрение: 4726
Що за комунистически дебили!? Лупи,за разлика от тебе/като босс в ЦСКА/ Черепа е давал пари за ФК Л. и откъде накъде ще дава акциите някому.Те нямат ли стойност? И професор по какво е Лупи-по кражби?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама