Проф. Габровски: Злото победи!

14.12.2022 / 12:43 2

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Проф. Николай Габровски направи първи коментар, след като предложения от него кабинет не мина.

Ще започна с един афоризъм, за съжаление не знам кой е авторът, и той е следният. На ринга излязоха доброто и злото. Хората заложиха на доброто, злото победи и хората спечелиха. За съжаление днес се случи точно това. Имахме уникален шанс да продължим по друг начин в българската политика. Това беше една гражданската инициатива, една гражданска смелост, която всички ние появихме, всички ние като хора и професионалисти заложихме имената си, за да съставим един кабинет, който даваше надежда, може би да тръгнем по един друг път, нов път. Но партийните интереси са твърде силни, партийните страсти са горещи и затова имаме този резултат. Въпреки всичко аз съм удовлетворен от това, което се случи, и нито за миг не съжалявам, че положих тези усилия. Нито за миг не съжалявам, че се срещнах с тези хора, които ми се довериха и използвам случая сега пред вас да им благодаря искрено, че го направиха. Иска ми се да вярвам, че са го направили, виждайки, че по този път, по който се върви досега, повече не може. И че не можем да стоим отстрани и само като коментатори да даваме оценки, а трябва да продължим напред и да бъдем по-активни, каза проф. Габровски, цитиран от Нова Тв.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 128824 | Одобрение: 4754
Не щем нито ГЕРБ , нито Пеевски. Не сме забравили кражбите и корупцията им.
Всеки да си получи заслуженото !
2
1
... (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27300 | Одобрение: 7685
Щом Пеевски дойде на крака да гласува за тебе, имам съмнение че нещо ще се промени. Или нищо няма да се промени. Афоризъм е самото предложение на герб за "ново" правителство.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама