Проф. Гълъбов: Радев мисли, че като смениш човека, решаваш проблема, но не е така

05.08.2022 / 18:07 2

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър бТВ

Въпреки че сме съвсем в началото на този служебен кабинет, ние вече можем да му направим профил. На първо място, това е широко правителство с 20 министерства, със структурата на коалиционен кабинет. Видяхме и създаване на кризисен щаб по отношение на енергетиката. 

Това коментира пред бТВ политологът проф.  Антоний Гълъбов. 

Проблем е смяната на областните управители, което видяхме вчера. По принцип областните управители у нас са като представители на управляващото мнозинство. Но ние в момента нямаме такова. Подобни наподобяващи политическите смени са проблем. Те могат да са проблем по отношение функционирането на областните администрации по отношение на изборите. Това е възможен риск, посочи той.

Продължаваме да виждаме смяна на ключови управляващи структури и фигури. Тези промени вече са ни познати от предните кабинети на Радев от миналата година. Той мисли, че като смениш човек, решаваш проблем. Само че не е така. От времето на Сталин това не работи, посочи той.

Без да е ясно защо се правят такива смени, може да се стигне до блокаж на администрацията, посочи той.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
1
Off Road (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6095 | Одобрение: 1665
Много олекна професора. Служебното правителство е с прерогатив да осигури честни парламентарни избори, ерго - държавните чиновници с политическо назначение - т. нар. калинки, трябва да отлетят. На момента. И не е за пръв път, между впрочем. Га отлетяха бойковите калинки не ривахте, нале?
8
3
danx12n (преди 1 седмица)
Рейтинг: 14228 | Одобрение: 3023
Ами, как е бе, галфон? Нал човека решава проблема. Да ви е*а у политолозите. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама