Проф. Минеков: Българите разчитаха на Европа. Единственият шанс е да се хванем за косите и да се изтеглим сами от блатото

07.10.2020 / 22:23 2

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: 7/8 ТВ

Проф. Велислав Минеков разкри своето мнение във "Вечерното шоу на Слави" по "7/8 ТВ" относно случилото се преди два дни в Европарламента, където се дискутираше резолюцията за върховенството на закона у нас. Той бе учуден, че ЕНП не е разрешила на Радан Кънев да се изкаже. Минеков бе в Брюксел тогава.


"Наистина е ужасно. Първото нещо, което беше нанесено сред българите, е, че те загубиха доверие в една основна институция. Тази евроинтеграция ще бъде погребана в следващите дни. Това е много тъжно. Защото ние някакси разчитахме, искахме да се чуе какво става тук. Единственият шанс е да се хванем за косите и да се изтеглим от блатото. Няма друг шанс. Или се лекуваме сами, или лекарство няма да получим от чужбина. Няма да стане. Това е в нашите ръце, характер и стоицизъм, в желанието ни за нормална държава и за бъдеще. Бъдеще, което ако не за мен, да е за нашите деца и внуци. Казват ни, че България се движи възходящо. В кое? В корупцията - да. В правосъдието? В медиите? В кое?", попита той.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама