Проф. Радулов: Нищо чудно серийните номера на банкнотите от шкафчето да съвпаднат с онези 68 млн., които Божков е дал на Горанов

20.12.2021 / 08:28 3

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: "Нова телевизия"

Експертът по сигурността проф. Николай Радулов смята, че все повече стари случаи ще се разследват сега. "Очевидно е, че ще излизат все повече и повече стари неща. Дълги години сякаш бе забранено дори да се говори за някои работи. Налягането си търси отдушници и сега ще започнат да излизат неща. Преди се задаваха въпроси, но никой не си даваше усилия да отговаря. Сега тези неща ще се струпат като лавина. Всичко ще мине леко, ако Гешев си подаде оставката, но не виждам такова намерение в него", каза той в ефира на "Нова телевизия".

По повод факта, че прокуратурата е започнала разследване на снимките на шкафчето с парите в стаята на Бойко Борисов, Радулов коментира: "Няма да се учудя сега ако серийните номера на банкнотите съвпаднат с онези 68 милиона, които Васил Божков е дал на така наречения Влади (бел.а. бившият финансов министър Владислав Горанов). Какъвто и да е резултата, остава лошото впечатление от предния път - оценката дадена от един и същ главен прокурор. С лекота може да се разбере кога са взети от БНБ, на кого са дадени".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
5
KRISTINCHO (преди 2 години)
Рейтинг: 40922 | Одобрение: -383
" НИЩО ЧУДНО СЕРИЙНИТЕ НОМЕРА ДА СЪВПАДНАТ..." отново теория на вероятностите. Ами ако не СЪВПАДНАТ, тогава кое ще е чудното, поредната измешльотина ли?? Този който твърди, че е дал такава сума, защо емигрира в Дубай. След като мисли, че всички обвинения към него са измислица, защо не остана да се защитава в България.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
0
1
Чичкото (преди 2 години)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Може би Най вероятно и прочие битувът във ФБ
Истината преди всичко
0
2
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 90723 | Одобрение: 693
Всички ще съвпаднат до последната цифричка, то ясно. А и Божков ги помни наизуст, стар лисунгер е той.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама