Проф. Вучков за бежанците: Те са като яки професионални боксьори, които камък да стиснат, мляко ще пусне! Готованци

16.02.2016 / 20:34 6

Кадър Евроком

Мнозинството от бежанците са жизнени, динамични хора, които са всичко друго, освен нещастници, както искат да ги представят нашите мошеници сред европейските и българските ръководители. Огромната част от тези прииждащи като хуни арабски бежанци са яки като професионални боксьори. Камък да стиснат, мляко ще пуснат. Но вместо да си останат в собствената си страна и да я бранят, те идват тук, задирят млади хубавици, държат се грубо с тях, извършват обири и грабежи, въртят ножове. Това коментира в предаването „Времена и нрави” по Евроком проф. Юлиян Вучков.


Нашите предци 700 години останаха на своята територия, на мизерия, на убийства, на робство, за да си опазят родината. Така трябваше да направят и тези арабски бежанци – да бранят страната си, а не да гледат от прозореца някъде от Европа как рушат страната им, коментира проф. Вучков.

Тези бежанци идват като едни безотговорни, разгащени сватбари. Такова нахлуване ще има докато ЕС не затвори границите си, заключи той. Ала това не се случва – тези нашественици не идват като временни гости, а искат да се заселят в Европа веднъж завинаги, независимо какво твърдят. Това е готованство, едно престъпление спрямо тяхното отечество, коментира професорът.

Категоричен е, че бежанците никога няма да се върнат, дори и да свършат войните, за да възстановят разрушеното. А така постъпихме ние по време на Втората световна война – България беше съсипана от бомбите, но ние станахме, застроихме я, облагородихме страната си, припомни той. „Арабите обаче нямат тези навици. Не мога да кажа,че всички араби, дошли тук, са търтеи, но общо взето техните трудови сполуки потъват сред мързела на останалите им сънародници”, допълни Вучков.

Те не са научени да спазват не само нашите закони, а и собствените си. Те са стихийно устроени. Те ще обособяват свои европейски зони, ще си ги превърнат в автономни единици и те ще притискат останалото население със своите насилнически изявени претенции, коментира професорът.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
19
Данъчен (преди 6 години)
Рейтинг: 212 | Одобрение: 27
Абе Вучков! Кога ги пробва тези мигранти !!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама