Проф. Вучков за бежанците: Те са като яки професионални боксьори, които камък да стиснат, мляко ще пусне! Готованци

16.02.2016 / 20:34 6

Кадър Евроком

Мнозинството от бежанците са жизнени, динамични хора, които са всичко друго, освен нещастници, както искат да ги представят нашите мошеници сред европейските и българските ръководители. Огромната част от тези прииждащи като хуни арабски бежанци са яки като професионални боксьори. Камък да стиснат, мляко ще пуснат. Но вместо да си останат в собствената си страна и да я бранят, те идват тук, задирят млади хубавици, държат се грубо с тях, извършват обири и грабежи, въртят ножове. Това коментира в предаването „Времена и нрави” по Евроком проф. Юлиян Вучков.


Нашите предци 700 години останаха на своята територия, на мизерия, на убийства, на робство, за да си опазят родината. Така трябваше да направят и тези арабски бежанци – да бранят страната си, а не да гледат от прозореца някъде от Европа как рушат страната им, коментира проф. Вучков.

Тези бежанци идват като едни безотговорни, разгащени сватбари. Такова нахлуване ще има докато ЕС не затвори границите си, заключи той. Ала това не се случва – тези нашественици не идват като временни гости, а искат да се заселят в Европа веднъж завинаги, независимо какво твърдят. Това е готованство, едно престъпление спрямо тяхното отечество, коментира професорът.

Категоричен е, че бежанците никога няма да се върнат, дори и да свършат войните, за да възстановят разрушеното. А така постъпихме ние по време на Втората световна война – България беше съсипана от бомбите, но ние станахме, застроихме я, облагородихме страната си, припомни той. „Арабите обаче нямат тези навици. Не мога да кажа,че всички араби, дошли тук, са търтеи, но общо взето техните трудови сполуки потъват сред мързела на останалите им сънародници”, допълни Вучков.

Те не са научени да спазват не само нашите закони, а и собствените си. Те са стихийно устроени. Те ще обособяват свои европейски зони, ще си ги превърнат в автономни единици и те ще притискат останалото население със своите насилнически изявени претенции, коментира професорът.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
19
Данъчен (преди 4 години)
Рейтинг: 212 | Одобрение: 27
Абе Вучков! Кога ги пробва тези мигранти !!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама