Професионалното почистване на мазето и справянето с едрите отпадъци

20.02.2023 / 11:43 0

Вероятно сте попадали стотици пъти на обяви, предлагащи услугата професионално почистване. Действително, тя стана изключително популярна напоследък, особено на фона на това, че хората са все по-ангажирани и заети.

Но знаехте ли, че освен за почистване на апартаменти, къщи, офиси, гаражи и дори авотмобили, бихте могли да използвате услугата професионално почистване и за своето мазе?

Изхвърлянето на по-едрите отпадъци

Когато ви предстои да се заемете с почистването на мазето в София или където и да е другаде, за вас може да е по-рационално и полезно решение да откриете и наемете професионална почистваща фирма, която да ви помогне да се справите излишния боклук.

Този тип професионалисти разполагат с оборудването и опита да изхвърлят отпадъците в съответствие с разпоредбите, тъй като, както знаете, контейнерите за битови отпадъци не могат да се ползват за изхвърляне на стари и ненужни мебели.

Фирмите, които се занимават с тази дейност професионално, най-често разполагат със собствен транспорт, с който да извозят по-големите отпадъци до специално предназначено за целта място.

Какви могат да са тези отпадъци

В категорията “по-едри отпадъци” може да се постави всичко, което има по-големи габарити. Това могат да са стари скринове, някой стар и потънал в прах диван, стари и ненужни матраци и много други.

Всичко това са непотребни вещи, за които сме били наясно, че няма да бъдат използвани никога повече, но които все пак сме оставили в мазата, защото ни е било по-удобно.

Това са неща, които сериозно възпрепятстват използването на мазата по по-удобен и практичен начин.

Къде се носят

По-голямата част от тези ненужни вехтории ще се отнесат на специално депо, където да бъдат изхвърлени. Така например, ако има строителни отпадъци, те ще отидат на едно място, а ако става дума за стари мебели, те ще бъдат отнесени на друго място.

По-голямата част от специализираните фирми (вижте например на страницата на SofDestroy.com) имат опит в тази област и знаят много добре как се процедира в такива ситуации.

Довършителни дейности

След като вече сте приключили с изхвърлянето на по-едрогабаритните вехтории, идва ред и на по-дълбокото и детайлно почистване. Това е друг етап от работата, за който ще се използват най-подходящите препарати, с които да се отстранят натрупаните прах, мухъл и други подобни.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама