Профилактика оставя абонати във Варненско за 2 дни без вода!

05.04.2016 / 09:33 3

Планирана профилактика на магистрален водопровод налага спирането на водоподаването от 9:00 ч. на 5 април до 12:00 ч. на 7 април, съобщиха от ВиК-Варна.

Ето в кои населени места абонатите ще останат на сухо:

Град Бяла и селата - Цонево, Сава, Величково, Езерово и фирма "Делфин", Аспарухово, Житница, Бързица, Юнак, Дъбравино, Царевци, Казашка река, Синдел, Тръстиково, Падина, Гроздьово, Горен чифлик, Долни чифлик, Пчелник, Детелина, Старо и Ново Оряхово, Шкорпиловци, Кривини, Юнец, Рудник, Горица, Господиново, Попович. 

Днес до около 18:00 часа без вода са абонатите, попадащи в района под Синия пазар до ул."Девня", в част от местност Траката, както и около "Гранд хотел" в курорта "Св. Св. Константин и Елена".

За района между ул. "Радост", бул. "Владислав", бул. "Република" и ул."Милосърдие" водоподаването се очаква да бъде възстановено около 16.00 часа, допълват още от ВиК.

От 9:00 до 17:00 часа без вода ще бъдат още абонатите в Морската градина, както и в района между улиците "Струга", "Прилеп", "Отец Паисий" и бул."Владислав". До около 14:00 часа ще продължи днес безводието в горната зона на кв. "Виница".

Поради реконструкция на водопроводни отклонения от ф-ма "Пътстрой" - Община Варна от  кв. "Аспарухово" до 17:00 часа без вода остават абонатите около улиците "Новгород", "Калач", "Манастирска", "Перекоп" и "Народни будители"."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
13
0
roskata28 (преди 4 години)
Рейтинг: 3049 | Одобрение: 1544
Нямат ли край тези профилактики, питам аз! Или няма вода или няма ток или няма и двете!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама