Проговориха още жертви на биячите от мола! Вижте потресаващия им разказ (Видео)

20.03.2015 / 18:50 21

Няколко дни след като стана ясно, че варненецът Нягол Петров е бил убит от бой от охранителите на Гранд мол в Морската столица, репортер се свърза с други техни жертви. Мартин Бейдовски за щастие е оцелял, но спомените на него и приятелите му, сред които и едно момиче, е останала неизлечима следа, която дълго време не им дава да спят нормално.

На 26 септември вечерта компанията на Мартин Бейдовски, още три момчета и едно момиче - Златина, всички на възрастта на биячите, кси тръгвали от мола. Отишли на паркинга, където Мартин паркирал мощната си кола Хонда Сивик - 160 коня. Не го стърпяло и врътнал няколко кръгчета вътре, като самият той признава, че на автомобила му трябва малко, за да "подпали" гуми и да вдигне шум.

СЛед това слязъл от колата и 20-30 минути останал на паркинга заедно с компанията си. Внезапно към тях се засилили четирима охранители. Без да обяснява нищо, единият от тях се насочил към Мартин и му забил една глава в дясната скула, като буквално я сцепил и от нея шурнала кръв.

"Започнаха да ме бият на почивки", разказва Мартин. Той чул, че силоваците обявили по радиостанцията: "Имаме нападение на етаж "минус 1". Секунди по-късно пристигнала още по-голяма бригада гардове. Най-агресивен от тях бил младеж с вид на биче. Той поем инициативата и на свой ред започнал да налага безразборно Мартин. Не били пожалени и другите приятели от компанията, които били подхванати с юмруци и ритници от другите охранители. С мелето се разминала само Зорница. Тя се вцепенила, загубила ума и дума и през цялото време не успяла да издаде и звук.

В един момент няколко от охранителите се развикали на Мартин защо върти гуми и как щели да бъдат уволнени заради неги. Той опитал да обясни, че не е заслужил чак такова наказание, но вместо отговор получил още бой.

След края на саморазправата един от пострадалите успял да се обади на полицията. По думите на Мартин пристигналите на място ченгета от Трето районно реагирали все едно са първи приятели с биячите. Попитали го какво се е случило, но след като казал "Нападнаха ме,", получил отговор: "Недей да обясняваш, ние вече знаем", а единият униформен дори му заповядал мълчи, че "да не ти изпукам един шамар".

Мартин все пак пуснал жалба в полицията и прокуратурата, като приложил свидетелство за нараняване на скулата и сътресение на мозъка - средна телесна повреда. Било образувано досъдебно производство, но 2 седмици по-късно то било прекратено с аргумента, че се появили свидетели, които казали, че нападателите всъщност са... пострадалите младежи.

От свои приятели, работещи в мола, Мартин разбрал, че този, който му забил глава, е Ангел Николов - един от биячите, ликвидирали 52-годишния Нягол Петров. Казали му, че сред тях бил и точно този Красимир Димитров, който също участвал в убийството.

Мартин разкри, че групата за улична справедливост, наречена охрана, открила адреса му във варненския квартал "Възраждане" и го причакала пред дома. Предупредили го, че ще си има сериозни разправии меко казано, ако продължава да търси правата си.

Видеото може да видите тук.

Източник: "Блиц"


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
0
силветърс (преди 5 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
трябваше да убият човек,за да се даде гласност ли,ако всички пострадали бяха реагирали досега,нямаше да се стигне сега дотук
14
1
kris (преди 5 години)
Рейтинг: 188424 | Одобрение: 13309
едно е ясно........в никакъв случай убийците не трябва да останат ненаказани !
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама