Пролетен фестивал ще зарадва жителите на Варна през Март. Събитието има за цел да забавлява и възпитава

27.02.2020 / 15:08 0

С настъпването на пролетта започват и забавленията на открито. Новото издание на Пролетен Фестивал 2020 ще забавлява жители и гости на град Варна в дните от 18-ти до 24-ти март в парка на жк. Владиславово.

Сред основните цели на мероприятието отново ще бъдат отпразнуването на началото на топлите пролетни дни, както и насочване на хората към темите за активния начин на живот, социалната ангажираност и опознаването и опазването на природата.

В рамките на събитието се подкрепят мащабна кауза за засаждането на 20 милиона дървета на територията на България. Кампанията „Деца помагат на деца” ще има задачата да организира забаление за най-малките чрез магията на рисуването, а техните красиви творби ще бъдат пордавани по време на фестивала, като събраните средства ще отидат за деца в нужда.

Музикалната програма на събитието ще бъде повече от звездна и ще ни зареди с много бурни емоции. Ето и какво шоу можем да очакваме на сцената:

18.03 - хоротека с DJ Joy

19.03 - Ретро парти с DJ Mitakis

20.03 - Монти и Петя Алекса

21.03 - Елица Тодорова

22.03 - Васко Кръпката

23.03 - Bon Jovi Tribute

24.03 - Deep Purple & Whitesnake Tribute

В седмицата на Пролетен Фестивал 2020 ще имаме възможност да се насладим и на street food зона с разнообразни вкусни изненади, лунапарк и много игри с награди и забавления за всички възрасти. Мобилната книжарница и зоната за отдих ще създадат допълнителна атмосфера на целия празник.

Всички желаещи да участват във фестивалните дни със свои личен щанд с творби, храни, напитки, музикални и танцови изпъления или друго могат да се свържат с организаторите чрез лично съобщение на фейсбук страницата на фестивала.

Събитието се реализира със съдействието на район Владислав Варненчик.

 

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тукПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама