Пролетна салата с елда и нар

04.04.2016 / 11:28 1

Необходими продукти:

маруля - 1 брой по-голяма

нар - 1/2 брой

елда - 1/2 до 1 ч.ч.

зелен лук - 1 връзка

орехи - 3 - 4 бр. натрошени на едро

зехтин - 2 с.л. Екстра върджин

оцет - 1 с.л. ябълков

хималайска сол - на вкус

Начин на приготвяне:

Елдата се почиства и се бланшира в 1.5-2 ч.ч. вода. Когато се разпукат зрънцата, е готова, но да не е преварена. Отцежда се. 

Почистената маруля се нарязва на едро. Добавят се нарязаният пресен лук, натрошените орехи и зрънцата от 1/2 нар. 

Добавя се и елдата, сварена и добре отцедена. Овкусява се със зехтин, ябълков оцет и сол.

Приятен апетит!

Източник: gotvach.bg

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
SexStoki (преди 4 години)
Рейтинг: 1028 | Одобрение: 83
Звучи страхотно! Браво! :silly:
Секс Шоп с БЕЗПЛАТНА доставка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама