Протестите дават резултат, кръстовището на смъртта край Варна ще става кръгово

14.09.2018 / 13:08 7

Снимка Булфото

Предприети са действия от страна на Областно пътно управление във Варна за изграждане на кръгово кръстовище на пътя между Аксаково и варненското село Кичево, край село Долище. Това разкри началникът на варненската Пътна полиция Петко Камбуров, пише Дарик.Уверенията са били дадени на среща в Областно пътно управление тази сутрин. Самата среща е била във връзка с проверка на участъците с концентрация на пътни инциденти във Варненско. 

Участъкът от пътя край Долище беше наречен „кръстовището на смъртта” заради множеството катастрофи с десетки загинали и ранени. При един от последните тежки инциденти преди няколко месеца бяха ранени трима души. Най-зловещият сблъсък пък стана през пролетта на 2015 г., когато момче и две момичета намериха смъртта си, а други шестима души бяха ранени. Тежките тежките инциденти там станаха причина и за протести. 

Ще бъде сформирана комисия за обследване на рисковите участъци по пътищата във Варненско и предприемане на необходимите мерки за обезопасяването им, разкри още началникът на Пътна полиция.
 
Сред местата с концентрация на пътни инциденти са и пътят Варна – Златни пясъци – в района на Долна Трака и Евксиноград, както и участък от пътя Варна – Добрич, между Аксаково и Аксаковска панорама (Баирбаши). 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама