Протестите дават резултат, кръстовището на смъртта край Варна ще става кръгово

14.09.2018 / 13:08 7

Снимка Булфото

Предприети са действия от страна на Областно пътно управление във Варна за изграждане на кръгово кръстовище на пътя между Аксаково и варненското село Кичево, край село Долище. Това разкри началникът на варненската Пътна полиция Петко Камбуров, пише Дарик.Уверенията са били дадени на среща в Областно пътно управление тази сутрин. Самата среща е била във връзка с проверка на участъците с концентрация на пътни инциденти във Варненско. 

Участъкът от пътя край Долище беше наречен „кръстовището на смъртта” заради множеството катастрофи с десетки загинали и ранени. При един от последните тежки инциденти преди няколко месеца бяха ранени трима души. Най-зловещият сблъсък пък стана през пролетта на 2015 г., когато момче и две момичета намериха смъртта си, а други шестима души бяха ранени. Тежките тежките инциденти там станаха причина и за протести. 

Ще бъде сформирана комисия за обследване на рисковите участъци по пътищата във Варненско и предприемане на необходимите мерки за обезопасяването им, разкри още началникът на Пътна полиция.
 
Сред местата с концентрация на пътни инциденти са и пътят Варна – Златни пясъци – в района на Долна Трака и Евксиноград, както и участък от пътя Варна – Добрич, между Аксаково и Аксаковска панорама (Баирбаши). 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
кюмюр (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Кръгово,квадратно-нищо не помага ! Българите не могат да карат.
2
0
13 (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
досега бяха магистрали , сега модата е на кръговете ...
9
2
моряка от вмс (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
е па да го транспортират от летище толполи казашко катер на вмс до евсиноград та да нема задръствания заради един задръстеняк. нали купихме бързоходни гумени лодки от САЩ идеални са.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
на подстъпите към такива кръстовища задължително слагайте легнали полицай по-високички такива задължително трябва да се поставят на кръговото на ПИКАДИЛИ ПАРК!!!!!!!! и на кръстовището на ДОЛНА ТРАКА- ТАМ ИМА ЗНАК 40 В ДВЕТЕ ПОСОКИ КОЙТО НИКОЙ НЕ СПАЗВА. НО ИМА ЕДНО НО, БОЙКО БОРИСОВ НЕДАВА ЗАЩОТО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ЛЕТИ С 150 КМ.Ч КЪМ ЕВСИНОГРАД ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Сигурен ли си? Що не идеш да го кажеш на майките и бащите на загиналите това? :blush:
19
2
Бръм (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Знаците в България не вършат работа, те са за хора. Има знак стоп но бай Ганьо минава смело. Трябва да направим кръгово. Където Има двойна непрекъсната - непрекъснато се пресича. Докато не се направи поне половин метър висока ограда не става. Свети червено - газ. Напълно подкрепям горния коментар - катастрофите на въпросното кръстовище са точно защото едните са карали като на магистрала а другите не са спряли на стоп-а
23
4
Избирател (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всичките убити на това кръстовище са самоубити. Всички грубо са нарушили правилника за движение като не са спрели на знаците стоп и са карали като на магистрала. 
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама